Ljudi zar ste ludi...

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
@Sania

Pa jel' te tera neko da se ponavaljaš? Poenta je da garnitura iz Ex-sps-a, mudoklopija iz savremenih demokratskih gala-narko-angeldust NERADNIKA kroji tebi i meni sudbinu, mimo tvoje i moje i volje ostalih.

Ja sama krojim svoju sudbinu. Sapletu me takvi, pa ustanem i nastavim svojim putem.

@wayne

Jeste, hvala na pitanju :) Malo raspadnuta ali ukusna... mmm...

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
@eleny

Kako ne pamtiš? Kako je koštunica došao na vlast? Pamtiš li to?
Oni sami (trenutne vlasti) IMAJU obraza da nas podsećaju na tu oktobarsku revoluciju, a to rade samo zato što su spremi da spakuju kofere u svakom trenutku. PRPA.
Moje mišljenje.
Kazem da pamtim... u svemu sam ucestvovala, vidim rezultat i sad trazim bolji model za resenje sadasnje situcaije. Prvi, ocito, nije valjao, ali ako si ti taj koji ce da krene sa porodicom i prijateljima, krecem i ja, da te podrzim dok ja ne smislim kako moj model moze svima da pomogne. Naravno da imaju, a politika je biznis i profesija onih koji se njome bave i oni koriste raspoloziva sredstva da svoj posao zadrze. I vidim da im uspeva. Uspelo bi im i da svoju profesiju obavljaju onako kako bi trebalo, samo sto bi tada svima nama i na duze staze bilo dobro, a ne kao sada, samo njima.
Kostunica, Tadic, Ceda, Nikolic... Moramo da shvatimo, to nisu licnosti, nema tu obraza, nema licnih emotivnih dozivljavanja njihovih postupaka, samo shvatanja funkcija, dobro odradjenih ili lose odradjenih poslova. Birali smo ih na osnovu tih emotivnih stavki i toga ko sme da vas pogleda i ne pogleda u oci i pogresili. Ne moraju ni da imaju obraz, ni moral, ni dusu, sto se mene tice, bitno je da imaju samo jedan organ i da ozbiljno obavljaju svoju profesuju za koju primaju platu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
A pošto oni sve to ne rade, da čujemo tebe. Koji je tvoj model?

Ja sam dakle za prinudno "krečenje i preuređivanje njihovih radnih enterijera" ili za profi snajperiste.

Neki drugi nemam. Štrajkovi i ostalo? Nećemo istrajati tako.

Ako još nisi smislila neki model, a podržavaš me, ok. Onda bar imaš neki šablon, skicu...? da se tako "odrazim", prijatelju...

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
A pošto oni sve to ne rade, da čujemo tebe. Koji je tvoj model?

Ja sam dakle za prinudno "krečenje i preuređivanje njihovih radnih enterijera" ili za profi snajperiste.

Neki drugi nemam. Štrajkovi i ostalo? Nećemo istrajati tako.

Ako još nisi smislila neki model, a podržavaš me, ok. Onda bar imaš neki šablon, skicu...? da se tako "odrazim", prijatelju...
To se placa... ozbiljno i mnogo... ;)
Laku noc

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
:D

Ok.
Ne moram ja da znam, bitno je da imaš neki "projekat"....
peace.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
---------------------------------------
wcpapir.gif

Natrag