Video sam ranije ovu temu,ali je nisam čitao, naslov mi nije delovao interesantno. Evo sad pročitah sve komentare pa da kažem koju, o razlozima dolaska ovde. Jedan od najvažnijih razloga (ako ne i najvažniji) blejanja po forumu je višak slobodnog vremena, koje koristim da se ovde zajebavam i nadmudrujem sa neistomišljenicima, oko raznih tema (narodski rečeno da palamudim/o). Srećan sam u životu, i više nego što možda zaslužujem (ništa mi nije "palo sa neba", ili sam od nekoga nešto dobio, nasledio, već sam samo imao puno sreće u situacijama kada o istoj nisam ni razmišljao, očekivao, niti je "prizivao") i ne tražim ovde ni devojku, ni prijatelja, ni rame za plakanje ni reči podrške, već isključivo zabavu koju sam sebi napravim. Nije mi kriva ni država (i ako o njoj ima štošta da se kaže, lošeg naravno), već u lošim stvarima koje mi se dese optužujem i polazim od sebe, jer sam isključivi krivac za neke svoje neuspehe! Tražeći razloge tuđe krivice u svojoj razočaranosti je lagani "odlazak" u apatiju i defetizam, jer čovek prvo mora da menja sebe pa posle stvari oko sebe, jbg, takav je redosled... Niko ne želi da sluša tuđu muku, ljudi se okružuju osobama koje "zrače" pozitivnom energijom, optimizmom, "zdravim" stavom i razmišljanjem. Tako i ovde na forumu, ima nečega u razmeni te pozitivnosti, koliko daješ-toliko ti se vraća...