Član
- Učlanjen(a)
- 08.02.2010
- Poruka
- 196
!pa brate Srbine reci gde je tu logika ?????
ja te pitah gde ima u Bozijoj reci neraspadiva tela upokojenih a ti mi dajes uporedbu sa Isusom !!!
Da li je to normalno reci mi ljuim te u ime tvoje...
Daj saberi se covece!!!!
Veza sa Bogom je u tebi klimakao kao detinji mlecni zub...
Daj da cinjenicno sagledamo stvari. ja ne zelim tebi zlo kao ni ti meni . OK! To nam je jasno ...
Ajde daj jednu cinjenicu koja govori da je cobi63 i ja ne govorimo istinu i da smo u zabludi !
Ne zelim da slusam sta svestenstvo kaze vec sta BOG kaze.
Nadji u Bibliji to i od mene imas sta god pozelis
Mislim da sam ti dao odgovor...ako ti nije dovoljan,zao mi je.ako ti nije cinjenica da se ljudi izlecuju nad tim mostima i da se demoni izgone dovoljna da su od Boga onda ne znam sta bi ti rekao..ako ti mislis da je sotonino delo to onda.....a vidim da si sad postao i sudija o jacini moje vere.... uzgred, budi siguran da se 2000 godina hriscanstva nece ponistiti zbog tvoje i cobijeve "logike"...niti ce mosti istrunuti,niti ce oni sto su se iscelili na njima to zaboraviti......a vi samo pricajte te prazne price...mada bi ipak trebalo da se zabrinete da ne sablaznite nekoga njima...jer:
7. Тешко свету од саблазни! Јер је потребно да дођу саблазни; али тешко оном човеку кроз кога долази саблазан.Matej 18;7
a i ovo bi trebalo da vas zabrine:
36. А ја вам кажем да ће за сваку празну реч коју кажу људи дати одговор у дан страшног суда.Matej 12;36
a sto se tice toga da ti pokazem gde se to nalazi u Bibliji znam gde se nalazi ovo:
6. А Исус рече им: Чувајте се квасца фарисејског и садукејског.
Мат. 7:15, Мат. 24:4, Лука 12:1, Рим. 16:17, Ефес. 5:6, Кол. 2:8
7. А они мишљаху у себи говорећи: То је што нисмо хлеба узели.
8. А Исус разумевши рече им: Шта мислите у себи, маловерни, што хлеба нисте узели?
9. Зар још не разумете нити памтите пет хлебова на пет хиљада, и колико котарица накуписте?
Мат. 14:17, Мат. 15:16, Јован 6:9
10. Ни седам хлебова на четири хиљаде, и колико котарица накуписте?
Мат. 15:34
11. Како не разумете да вам не рекох за хлебове да се чувате квасца фарисејског и садукејског?
12. Тада разумеше да не рече квасца хлебног да се чувају, него науке фарисејске и садукејске.Matej 16; 6-12
Poslednja izmena: