Ono sto ne znas da objasnis,i obrazlozis svoje postupke ne nazivaj glupim.
To sto ne znas pravu pozadinu i istinu vec samo slepo sledis kako su ti neki rekli da treba, e to je nepromisljeno i neodgovorno.
Ovde se brinemo za sveopste iskupljenje ljudi pred Bogom. Ja se brinem za tebe i zelim da zajedno dodjemo do resenja i uvidimo ko je u pravu. Vazno je pitanje.
Kakav si ti to pravoslavac a da ne zelis meni pomoci na tom istom putu ?!
Nema razloga da se bilo sta zakljucava i cenzurise.
Istina ne provocira vec otvara oci
Prikrivanje ociju pred istinom nece pomoci da ona kao takva i nestane.
Razmisli dobro ko kome sluzi ovde, molim te i
seti se reci Pavla kad govori da ljudi namerno nisu zeleli da znaju.
Seti si i :
"Међутим, у народу је било и лажних пророка, као што ће и међу вама бити лажних учитеља. Они ће неприметно увести разорне јереси и одрећи ће се Господара који их је откупио, и тако на себе навући брзу пропаст.
2 И многи ће се повести за њиховим
бесрамним делима и због њих ће се погрдно говорити о путу истине.
3 И у свом ће вас лакомству искоришћавати лажљивим речима. Али осуда која им је давно изречена не касни и њихова пропаст не дрема " (2. Petrova poslanica 2.1,2,3,)
Dokaze nisi dao.
Napisi mi ih ovde. Evo treci put te kao brata molim . Daj da vidimo gde to stoji u Bibliji da Tvorac preko mrtvih ljudi cini cuda ?
Vi samo mislite da ste napadnuti. Mozda i jeste ali ne vidite odakle vetar duva i da pogresne ljude smatrate za dusmane i neprijatelje.
Ja nisam ( kao i ostali koji vam skrecu paznju na vasa antiBozija dela) ni satanista ni ekumanista.
Procitati post --->
http://serbianforum.org/religija/73473-ekumenizam-3.html#post408059
Nadam se da pazljivije citate Bibliju no forum.
Dakle, ako poklonjenje mostima upokojenih nam ljudi nije jeres onda bi moralo da to stoji u Bibliji. Tako ?
Ajde nadjite gde stoji u Bozijim recima i gde on to opravdava.
A ja cu vam naci upravo suprotno. Ne da neopravdava vec to najstroze osudjuje!
Ne pisite raznorazne pateticne komentare tipa " jao napadnuti smo od strane necastivih" vec pokusajte da odbranite vase postupke .