Vidiš VibeTribe , očigledno agresiju ispoljavaš zato što sam ja u pravu - jer osnovna naše polemike je tvoja rečenica ;
Arkana sam pomenuo kao primer , da bih konkretno predočio kako izgleda jedan sociopata .
Kada neko napiše " Ako je socijalni poremećaj šta će na podforumu psihologije?" a već u sledećem postu iskaže "To je bila mala provokacija , uostalom psihologija se bavi i nekim socijalnim poremećajima." to znači da se taj ispravio i da je njegov motiv bila provokacija (valjda je to jasno) .
Kada se u takvim slučajevima iz cele rasprave izvuče samo rečenica iz prvog posta koja je odmah bila ispravljana i na osnovu nje se donose zaključci, onda se tako nešto ne može drugačije nazvati nego podmetačina - ali glupa podmetačina (naivna) .
Na kraju , štrajkovi , ratovi , embarga , pa i prekidanje diplomatskih odnosa jesu socialne kategorije i socijalni poremećaji u najopštijam smislu.
Nemoj mi reći da ćeš ti postati psiholog - strašno strašno.
Za sada prekidam ovu raspravu jer sve je rečeno.
A ja sam te onda ispravio :Stanje se prosto i jednostavno zove sociopatija,internet je pun studija i nudi tacnije odgovore nego sto ce neko sa foruma dati.
U kasnijoj polemici sam argumentovano objasnio svoju tvrdnju, bez uvreda.Mala ispravka, sociopata nije isto što i čovek koji nema prijatelja. Naime čovek koji nema prijatelja može biti i socopata ali i ne mora .
Čim si poistovetio sociopate sa ljudima koji nemaju drugove (ekstremno asocijalne) , zaključak bi bio da sociopate nemaju prijatelje (čist silogizam), što u neku ruku jeste tačno ali ne u potpunosti jer formalna prijateljstva imaju.Pare cu ti dati ako citiras mene da sam rekao da sociopata ne moze da ima prijatelja posto si tekst fokusirao na to.Vec drugi put izmisljas fabulu price da bi imao o cemu da pises.
Arkana sam pomenuo kao primer , da bih konkretno predočio kako izgleda jedan sociopata .
Kada neko napiše " Ako je socijalni poremećaj šta će na podforumu psihologije?" a već u sledećem postu iskaže "To je bila mala provokacija , uostalom psihologija se bavi i nekim socijalnim poremećajima." to znači da se taj ispravio i da je njegov motiv bila provokacija (valjda je to jasno) .
Kada se u takvim slučajevima iz cele rasprave izvuče samo rečenica iz prvog posta koja je odmah bila ispravljana i na osnovu nje se donose zaključci, onda se tako nešto ne može drugačije nazvati nego podmetačina - ali glupa podmetačina (naivna) .
Na kraju , štrajkovi , ratovi , embarga , pa i prekidanje diplomatskih odnosa jesu socialne kategorije i socijalni poremećaji u najopštijam smislu.
Nemoj mi reći da ćeš ti postati psiholog - strašno strašno.
Za sada prekidam ovu raspravu jer sve je rečeno.
Poslednja izmena: