Muhammed a.s. je Davidov potomak!
Jer Bog u Starom zavjetu kaze Mojsiju: Podici cu im proroka izmedju tvoje brace kao sto si ti!
On nije reko od tvoje brace (Ismaelaca, Arapa) nego izmedju njih.
"Muslimani", cak i najuceniji bi pali na glavu dokazujuci kako ja grijesim!(ne da bi pali nego bi te ubili)
Za krscane i ne sumnjam da tako misle.(Ja tako nemislim,a verujem i mnogi pravi hriscani)
Jer ne misle o onome sto citaju, nego prezvakavaju ono sto im je podmetnuto.
Jednako tako upadaju u zamke nelogike: Isusa nije "napravio" ni jedna covjek ubrizgavajuci svoju spermu u Marijinu vaginu kroz tjelesni okraja zvani penis, nego je zacela i rodila Bozijom Voljom, od svoje jajne celije! Kao djevica!
Ne mozes reci: "Isus je Bozji sin" i dodati: "Isus je Davidov sin" ako neces biti teski bogohulnik!
Zar sâm Isus nije jasno rekao onome sto je insistirao o Davidivom sinu, da kako ce otac (David) sjediti sinu (Isusu) sa strane na kojoj sjedi sin!
Samo, ne citate vi, niti vam je vazna Bozja, nego svecenicko- farizejska rijec.(Eno sam ti dole postavio rodoslov Muhameda)
Necete se izvuci od Bozje kazne govoreci kako su vas zaveli!(Ko prizna Isusa za spasitelja vec je spasen)
Imate pred sobom knjige, Bog vam je dao pamet, pa koristite to sto imate da se Bogu svidite a ne papi i popvima ili hodzama ili bilo kome drugome ako hocete da budete na Pravom putu.
Sta pises bre to Harry?hoces da kazes da je Muhamed arapin ne Jevrein, davidiv potomak?gde si ti to procitao?daj argumentuj!!!
Svasta Covek koji je svojom rukom rezao jevrejske glave,hriscanske jevrejin?ti mora da si sisao s uma!!Evo ti rodoslov muhameda:
Педигрее пророка Мухамеда у лицу једног претка у двадесет првој генерацији је заснован на пророка Аднана Исмаила сина Ибрахима пророка. Дакле, Арапи са севера, која је припадала семена пророка Мухамеда, позвао на Исмаилис или аднанити (друга група Арапа из јужне Арабије - кахтанити). Породично стабло Посланика да Аднана знам: Мухамед б. Абдаллах б. Абдалмутталиб (подлошка) б. Хашим б. Абдманаф б. Загризи б. Килаб б. Мурра б. Ка'б б. Луеи б. Гхалиб б. Фихри б. Малик б. Надра б. Кинана б. Кхузаимах б. Мудрик б. Илиас б. Мудар б. Низар б. Маади б. Аднан. По овој шеми, Посланик је син Абдуллаха б. Абдалмутталиба, који је припадао племену Бани Хасхим од Курејшија, припада Арапима аднанитам, потомака директни сина Исмаила пророка Аврамовог.
Evo jos jedan rodoslovkoji nema veze s davidom!!!
Давно хотел составить родословную пророка. Для этого изучал хадисы, Коран и Библию. В результате долгого затрата времени и энергии смог составить ее. Надеюсь, вам будет интересно, ведь это чудо, когда ты знаешь всю родословную человека, начиная от первого человека. Вот она Родословная пророка Мухаммеда согласно Сунне, Корану, Торе и Евангелию:
Prevod
ugo sam hteo da napravim porodično stablo proroka. Studirao sam hadis, Kuran i Bibliju. Kao rezultat toga, dugo vremena i energije sam utrosio da ga napravim. Nadam se da ćete biti zainteresovani, to je čudo, kad se zna ceo covekovo porodično stablo, počevši od prvog čoveka. Ovde imamo Pedigree prema Sunnetu proroka Muhameda, u Kuranu, Tore i Jevanđelja:
Адам
Сиф
Енос
Каинан
Магалаил
Енох
Мафусал
Ламех
Ной
Сим
Арфаксад
Каинан
Сала
Евер
Фалек
Ругав
Серух
Нахор
Фарра
Авраам
Измаил
Набит
Йашджуб
Иаруб
Тайрах
Нахур
Мукаввим
Адад
Аднан
Мадд
Мудар
Ильяс
Мудрики
Хузайма
Кинан
Ан-Надр
Малик
Фихр
Галиб
Луаййи
Кааб
Мурра
Килаб
Кусаййа
Кусайй
Абд Кусайй
Хашим
Абд аль-Мутталиб
Абдаллах
Мухаммад
Azejberdzanski varijant:opazdal ay brat do tebe uje zdelali
Мухаммада ибн
Абдаллаха ибн
Абд аль-Мутталиба (имя Абд аль-Мутталиба — Шайба) ибн
Хашима (имя Хашима — Амр) ибн
Абд Манафа (имя Абд Манафа — аль-Мугира) ибн
Кусаййи ибн
Килаба ибн
Мурры ибн
Кааба ибн
Луаййи ибн
Галиба ибн
Фихра ибн
Малика ибн
Ан-Надра ибн
Кинаны ибн
Хузаймы ибн
Мудрики (имя Мудрики — Амир) ибн
Ильяса ибн
Мудара ибн
Низара ибн
Мадда ибн
Аднана ибн
Адада (произносят также — Удад) ибн
Мукаввима ибн
Нахура ибн
Тайраха ибн
Иаруба ибн
Йашджуба ибн
Набита ибн
Исмаила ибн
Ибрахима (Халиль ар-Рахман) ибн
Тариха (это Азар) ибн
Нахура ибн
Саруга ибн
Шалиха ибн
Ирфхашада ибн
Сама ибн
Нуха ибн
Ламка ибн
Матту Шалаха ибн
Ахнуха (это, как утверждают, пророк Идрис; он был первым из рода человеческого, которому даровано пророчество и который писал тростниковым пером) ибн Иарда ибн
Махлила ибн
Кайнана ибн
Ианиша ибн
Шита ибн
Адама (a)».
Izvor:ufagen.ru › Форумы › Генеалогия
A david je po rodu Isaka,Jakova,Kaze Bog!
Pozdrav od Gere.