Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
moja namera nije da se nakucavam sa tobom,jer nismo na pijaci! ako ti negiraš Bibliju da nije tačna tj. da ima nelogičnosti,to je tvoj privatni stav. kao i moj za bilo koju knjigu.Biblija ima svoj stavno što je rečeno juče treba se zbiti sutra. inače ja onda mogu otići na pijacu stočne hrane ili kokošinjac pijacu i kupiti svoju veru! svak može reći danas za sebe ovo je meso izvrsno! i kad ga pojedem onda ako je otrov unutra biće mi kasno. ja moram imati inspektorski merodavni do9kaz o mesu,a to je pre nego ga kupim i pojedem. koja knjiga je rekla biće i bi? ni jedna osim Biblije. onda? kome ti veruješ,meni,sebi muhamedu? pa veruj. ja nisam ta vrsta pijacara!
rekao sam ti i o nejasnoći Biblije. Božje misli nisu ljudske.kao za stvartanje sveta,ti smatraš ako nauka to ne može dobiti(nauka!!!!) onda Biblija ne govori stvar realistično logično. hm. pa ti Boga ućeš uvesti u red naučnika n. tesle ili galileja! kao da je on nesposobniBog.onda on i nije Bog. ako mu treba čovek da mu pomogne pameću i logikom da stvori sve savrđšeno,pa da dade to na analizu svom nesavršenom stvorenju! kakav apsurd prijatelju. i ti na takim nelogičnostima(mislim na ljudsku naučnu logiku) polažeš svoju dušu na spašenje ili smrt! samo nastavi....
Nema tu privatni stav!
Jedan od mnogobrojnigh primjera su navodna Isusova rodoslovlja:
- razlicita u 17 koljena
- razlicita po imenima
-razlicita po SZ i NZ
- uopste nisu Isusova jer njega je rodila djevica Marija koja nije zacela ljudskim sjemenom
Ima jos takvih primjera, i uopste se ne radi o mom privatnom subjektivnom misljenju nego o nelogicnosti i netacnosti Biblije!
Ja vjerujem u Istinu!
Dakle, ja se usudjujem govoriti protiv lazi bez obzira kako to koga pogadjalo.
Bog ne laze i ne grijesi!
Ako nadjes u nekoj knjizi greske i lazi, mozes biti siguran da one ne poticu od Boga!
Imaj to uvijek u vidu, da ne bi sagrijesio.
Na pitanje kako prepznati covjeka koji dolazi od Boga ( u Ime Boga), Muhammed a,.s, je rekao:
Taj te covjek upucuje na dobro i ne trazi nikakvu nagradu za to!
Dobio je dzaba, i daje dzaba!
Nikakva dakle pijaca! Jasno?