A jel nama su hriscanima oci zatvorene? e pa ajd da vidimo:
dali ti je poznata zvezda -pentagram i
(POLU MESEC)
DA VIDIMO STA KAZED bIBLIJA -TORA O TOME?
5 Moj 4
19 I da ne bi podigavši oči svoje k nebu i videvši sunce i mesec i zvezde, svu vojsku nebesku, prevario se i klanjao im se i služio im; jer ih Gospod Bog tvoj dade svim narodima pod celim nebom;
5 Moj 17)
3 I otide te služi drugim bogovima i klanja im se, ili suncu ili mesecu ili čemu god iz vojske nebeske, što nisam zapovedio,
PITANJE STA CE MESEC I ZVEZDA NA DJAMIJAMA,ZASTAVAMA ISLAMA?????
PA SAD TI VIDI KO JE SLEP!!!
POSDRAV OD GERE.
Muslimani se ne klanjaju ni Suncu ni Mjesecu niti im sluze na bilo koji nacin!
Iskreno, ne znam znacenje polumjeseca kao simbola(mozda je to simbol naziva plodnog dijela Zemlje i na kojem zive pretezno muslimani?), inace ne vjerujem u simbole i nista mi ne znace. kao ni necije lazi o tome sta ko vjeruje, jer valjda oni koji vjeruju znaju sta vjeruju.
problem sa mašinom. potrudiću se. mir tebi.
treba razmotriti ovo svakako!
svakako razmotri!
Pa ako nadjes ovakve slike u dzamijama ili da pred njima kleci iko od muslimana, onda budi svjedok da se u tom slucaju radi o poganima, a ne muslimanima!
ne mogu da budu muslimani ako prate hrista, oni su hriscani i njihov put do boga je preko hrista, vas put je preko muhameda budisticki put je preko bude itd itd ali problem je da shvate da nema jedan put do boga, nije samo put preko hrista ili muhameda ili bude put do boga, sve su to putevi do boga
Oprosti, ali ti o tome malo ili nista znas!
Evo sta Kur'an laze o Isusu:
Isus je Rijec od Boga, poslan je Izraelcima 3:45-56
Isus je iscjeljitlej 2:87
Isus je potvrdio Toru i donio Jevandjelje 5:75
Sljdebenici Knjige su se podvojili u misljnju o njemu 19:37,38
Isus i marija su znak ljudima do Sudnjeg dana 23:50
Isusa nisu svi prihvatili iako je donio ocita znamenja 43:57-65
Mariji su dosle blagovijesti, rodice Mesiju, Isusa 3:42-45
Marija je dozivjela teske klevete 4:158
Marija je sacuvala djevicanstvo. udahnut joj je ziot i dat sin-znamenje 21: 91
itd.
Ovo je iz Kur'ana.
Put do Boga vodi preko Istine. Mnoge "nauke" su oskrvnjenje ljudskim uplitanjem u zelji za osvajanjem i prosorivanjem iz pohlepe.