Kur'an i Biblija

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
PROMENI NAOČARE. NIJE MNOŽINA POSLANIKA,AKO VERUJEŠ U JEDNOG bOGA ,VEĆ JEDAN POSLANI bOG DONEĆE SPAS. ZAHARIJA PROROK,I BIĆE TAJ DAN JEDAN BOG I NJEGOVO IME JEDNO. IME JEDINOG SPASITELJA JE iSUS hRISTOS. ISAIJA 9. SIN NAM SE RODIMIME ĆE MU BITI bOG SILNI,oTAC VEČNI....
mrsavkicu, zabranjeno je upotrebljavati ovakva slova (ALL CAPS) kod pisanja postova. Pročitaj Pravilniik Foruma!

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Jednako kao sto su hriscanima oci zatvorene da vide da je Kur'an i njihova Sveta Knjiga!

Zidovi nisu prihvatili Isusa, hriscani nisu prihvatili Muhammeda a.s.

Komnetar nije potreban.

A jel nama su hriscanima oci zatvorene? e pa ajd da vidimo:

5724870.png
dali ti je poznata zvezda -pentagram i (POLU MESEC)

DA VIDIMO STA KAZED bIBLIJA -TORA O TOME?

5 Moj 4
19 I da ne bi podigavši oči svoje k nebu i videvši sunce i mesec i zvezde, svu vojsku nebesku, prevario se i klanjao im se i služio im; jer ih Gospod Bog tvoj dade svim narodima pod celim nebom;

5 Moj 17)
3 I otide te služi drugim bogovima i klanja im se, ili suncu ili mesecu ili čemu god iz vojske nebeske, što nisam zapovedio,

PITANJE STA CE MESEC I ZVEZDA NA DJAMIJAMA,ZASTAVAMA ISLAMA?????

PA SAD TI VIDI KO JE SLEP!!!

POSDRAV OD GERE.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
mrsavkicu, zabranjeno je upotrebljavati ovakva slova (ALL CAPS) kod pisanja postova. Pročitaj Pravilniik Foruma!
problem sa mašinom. potrudiću se. mir tebi.

5724870.png

5 Moj 4
19 I da ne bi podigavši oči svoje k nebu i videvši sunce i mesec i zvezde, svu vojsku nebesku, prevario se i klanjao im se i služio im; jer ih Gospod Bog tvoj dade svim narodima pod celim nebom;

5 Moj 17)
3 I otide te služi drugim bogovima i klanja im se, ili suncu ili mesecu ili čemu god iz vojske nebeske, što nisam zapovedio,

POSDRAV OD GERE.
treba razmotriti ovo svakako!

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573

5724870.png

5 Moj 4

5 Moj 17)

POSDRAV OD GERE.

Muslimani se ne klanjaju ni Suncu ni Mjesecu niti im sluze na bilo koji nacin!

Iskreno, ne znam znacenje polumjeseca kao simbola(mozda je to simbol naziva plodnog dijela Zemlje i na kojem zive pretezno muslimani?), inace ne vjerujem u simbole i nista mi ne znace. kao ni necije lazi o tome sta ko vjeruje, jer valjda oni koji vjeruju znaju sta vjeruju.

problem sa mašinom. potrudiću se. mir tebi.

treba razmotriti ovo svakako!

svakako razmotri!
Pa ako nadjes ovakve slike u dzamijama ili da pred njima kleci iko od muslimana, onda budi svjedok da se u tom slucaju radi o poganima, a ne muslimanima!

ne mogu da budu muslimani ako prate hrista, oni su hriscani i njihov put do boga je preko hrista, vas put je preko muhameda budisticki put je preko bude itd itd ali problem je da shvate da nema jedan put do boga, nije samo put preko hrista ili muhameda ili bude put do boga, sve su to putevi do boga

Oprosti, ali ti o tome malo ili nista znas!

Evo sta Kur'an laze o Isusu:

Isus je Rijec od Boga, poslan je Izraelcima 3:45-56

Isus je iscjeljitlej 2:87

Isus je potvrdio Toru i donio Jevandjelje 5:75

Sljdebenici Knjige su se podvojili u misljnju o njemu 19:37,38

Isus i marija su znak ljudima do Sudnjeg dana 23:50

Isusa nisu svi prihvatili iako je donio ocita znamenja 43:57-65

Mariji su dosle blagovijesti, rodice Mesiju, Isusa 3:42-45

Marija je dozivjela teske klevete 4:158

Marija je sacuvala djevicanstvo. udahnut joj je ziot i dat sin-znamenje 21: 91

itd.

Ovo je iz Kur'ana.

Put do Boga vodi preko Istine. Mnoge "nauke" su oskrvnjenje ljudskim uplitanjem u zelji za osvajanjem i prosorivanjem iz pohlepe.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
PROMENI NAOČARE. NIJE MNOŽINA POSLANIKA,AKO VERUJEŠ U JEDNOG bOGA ,VEĆ JEDAN POSLANI bOG DONEĆE SPAS. ZAHARIJA PROROK,I BIĆE TAJ DAN JEDAN BOG I NJEGOVO IME JEDNO. IME JEDINOG SPASITELJA JE iSUS hRISTOS. ISAIJA 9. SIN NAM SE RODIMIME ĆE MU BITI bOG SILNI,oTAC VEČNI....

Pokusaj pisati logicno, prijatelju!

Poslani bog, ko je to?

Bog koji salje sam sebe ili koga salju ostali bogovi?

Bozji poslanici us ljudi koji od pocetkas prenose Istinu o Bogu!

Prvi Bozji poslanik je Adam, od njega su njegova djeca saznala kako je to bilo u prvobitnom Raju, predposljednji je bio Isus, koji je ljudima donio radosnu vijest o vaskrsnucu umrlih, a posljednji Bozji poslanik je Muhammed a.s. koji je fonio Kur'an (Radosna Vijest i Opomena!), da donese Istinu o Isusu i prenese Bozju Opomenu ljudima da se ne igraju vjerom, jer ce izazvati (sebi) stradanje.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Kada želite odgovarati na više postova u istoj temi, služite se opcijom Multi-Citiraj.[/WARNING]

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Muslimani se ne klanjaju ni Suncu ni Mjesecu niti im sluze na bilo koji nacin!

Iskreno, ne znam znacenje polumjeseca kao simbola(mozda je to simbol naziva plodnog dijela Zemlje i na kojem zive pretezno muslimani?), inace ne vjerujem u simbole i nista mi ne znace. kao ni necije lazi o tome sta ko vjeruje, jer valjda oni koji vjeruju znaju sta vjeruju.

svakako razmotri!
Pa ako nadjes ovakve slike u dzamijama ili da pred njima kleci iko od muslimana, onda budi svjedok da se u tom slucaju radi o poganima, a ne muslimanima!

Oprosti, ali ti o tome malo ili nista znas!

Evo sta Kur'an laze o Isusu:

Isus je Rijec od Boga, poslan je Izraelcima 3:45-56

Isus je iscjeljitlej 2:87

Isus je potvrdio Toru i donio Jevandjelje 5:75

Sljdebenici Knjige su se podvojili u misljnju o njemu 19:37,38

Isus i marija su znak ljudima do Sudnjeg dana 23:50

Isusa nisu svi prihvatili iako je donio ocita znamenja 43:57-65

Mariji su dosle blagovijesti, rodice Mesiju, Isusa 3:42-45

Marija je dozivjela teske klevete 4:158

Marija je sacuvala djevicanstvo. udahnut joj je ziot i dat sin-znamenje 21: 91

itd.

Ovo je iz Kur'ana.

Put do Boga vodi preko Istine. Mnoge "nauke" su oskrvnjenje ljudskim uplitanjem u zelji za osvajanjem i prosorivanjem iz pohlepe.

to je iz kurana ali to nema nikakve veze sa hriscanima u smislu da su hriscani muslimani, da li bi ti kao musliman mogao da budes hriscanin? da kad bi uzeo samo bibliju kao svoju svetu knjigu i pratio samo hrista na putu do boga
ja postujem i kuran i druge svete knjige ali ja musliman ne mogu da budem nikad, zato sto ne prihvatam kuran kao svoju svetu knjigu i moj put nije preko muhameda nego preko isusa na neki moj nacin sad da ne ulazim u to, ne postoji sansa da ja budem musliman i ako ja smatram da isus nije bog

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Pokusaj pisati logicno, prijatelju!

Poslani bog, ko je to?

Bog koji salje sam sebe ili koga salju ostali bogovi?

Bozji poslanici us ljudi koji od pocetkas prenose Istinu o Bogu!

Prvi Bozji poslanik je Adam, od njega su njegova djeca saznala kako je to bilo u prvobitnom Raju, predposljednji je bio Isus, koji je ljudima donio radosnu vijest o vaskrsnucu umrlih, a posljednji Bozji poslanik je Muhammed a.s. koji je fonio Kur'an (Radosna Vijest i Opomena!), da donese Istinu o Isusu i prenese Bozju Opomenu ljudima da se ne igraju vjerom, jer ce izazvati (sebi) stradanje.
poslanici su proroci tačno. a Isus nije poslanik te vrste već onaj poslanik koji je poslan kroz prorčku reč,tako da su poslanici proroci ljudi pisali o onom koji će doći kao mesija a taj mesija je Bog.Isus Hristos.
što se tiče tih znakova đžamijama,primam uverenje koje si slao,jer ne znam teren oko toga ,zato sam rekao to treba ispitati. stoji da se muslimani ne mole idolima,to je tačno,koliko ja poznajem teren. mir tebi.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Infamous, onaj ko stvarno slijedi Isusa i stvarno slijedi Jevandjelje jeste musliman.
Jer Isus najavljuje Muhammeda a Muhammed se poziva na predhodne. Logican slijed.

Mrssavkicu, Isus nije rekao: "Ja sam bog!" niti ista slicno.
Dobro je sto nisi podlegao jeftinoj sotonskoj propagandi u kojoj podvaljuje njegove slike i lazuci o muslimanima.
Kao sto vidis nema mu uvijek uspjeha!
Mir tebi!

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Infamous, onaj ko stvarno slijedi Isusa i stvarno slijedi Jevandjelje jeste musliman.
Jer Isus najavljuje Muhammeda a Muhammed se poziva na predhodne. Logican slijed.

Mrssavkicu, Isus nije rekao: "Ja sam bog!" niti ista slicno.
Dobro je sto nisi podlegao jeftinoj sotonskoj propagandi u kojoj podvaljuje njegove slike i lazuci o muslimanima.
Kao sto vidis nema mu uvijek uspjeha!
Mir tebi!
ljudi koji stvarno slede nekoga su vernici oni nisu ni muslimani ni hriscani ni janko ni marko, ja mislim da isus nije bog i kako ja mogu da budem musliman kad ne prihvatam kuran kao svoju svetu knjigu? niti sledim muhameda vaseg proroka, niti vidim potrebu da ga sledim i da prihvatim kuran kao svoju svetu knjigu
hriscani su ljudi koji prate hrista, bez obzira ko je on bio, a to sto ti pricas to je ta varnica muslimana koji bacaju na hriscane, kao svi su muslimani u smislu da je kuran jedina istinita knjiga, meni je licno malo muka od istina iz knjiga
dok hriscanin ne predje u hriscansku veru i prihvati kuran kao svoju knjigu i muhameda kao svog proroka, on ne moze da bude musliman nikad

Natrag