Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
ljudi koji stvarno slede nekoga su vernici oni nisu ni muslimani ni hriscani ni janko ni marko, ja mislim da isus nije bog i kako ja mogu da budem musliman kad ne prihvatam kuran kao svoju svetu knjigu? niti sledim muhameda vaseg proroka, niti vidim potrebu da ga sledim i da prihvatim kuran kao svoju svetu knjigu
hriscani su ljudi koji prate hrista, bez obzira ko je on bio, a to sto ti pricas to je ta varnica muslimana koji bacaju na hriscane, kao svi su muslimani u smislu da je kuran jedina istinita knjiga, meni je licno malo muka od istina iz knjiga
dok hriscanin ne predje u hriscansku veru i prihvati kuran kao svoju knjigu i muhameda kao svog proroka, on ne moze da bude musliman nikad
Dao sam vas razlicitih vjera da biste se u dobru takmicli. - Kur'an.
Krscanima sam milost u srca ulio. - Kur'an
Ne moze biti musliman dok ne prihvati Kur'an i Muhammeda a.s. kao posljednjeg Bozjeg poslanika!
To je istina!
S druge strane musliman izjavljuje da vjeruje u Toru, Pslame, Jevandjelje, Kur'an i ostale knjige koje rasatvljaju istinu od neistine!
Za Bibliju se zna da sadrzi istinu, price koje se mogu smatrati istinom a i ne moraju, kao i neiastine. Zato je treba citati pazljiivo.