Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Isus jeste Bog, Biblija jeste jedina Božija knjiga.
Glupe bukvalističke tvrdnje islama ako nije rekao da je Bog nije Bog.
Isus takođe nije bukvalno rekao "Ja nisam Bog".
[FONT="]Ja sam hleb života: koji meni dolazi neće ogladneti, i koji mene veruje neće nikad ožedneti."[/FONT][FONT="] (Jovan 6:35)
"Ja sam videlo svetu: ko ide za mnom neće hodati po tami, nego će imati videlo života." (Jovan 8:12)
"Ja sam vrata; ko uđe kroza me spašće se, i ući će i izaći će, i pašu će naći." (Jovan 10:9)
"Ja sam vaskrsenja i život: koji veruje u mene ako i umre živeće. I nijedan koji živi i veruje mene neće umreti vavijek." (Jovan 11:25-26)
"Ja sam put, istina i život; niko neće doći k ocu do kroz me." (Jovan 14:6)
"Ja sam pravi čokot, i otac je moj vinogradar." (Jovan 15:1)
Nijedan čovek ne bi mogao ovo da kaže osim ako je lud ili huli na Boga. Ove rečenice jedino imaju smisla ako je onaj koji ih je izrekao bio Bog u ljudskom obliku.
Isto tako lažna dogma islama je da je Biblija mijenjana.
Sasvim dovoljno od 16. do 21. minute govore stručnjaci koji istražuju Kumranske spise.
Traganja 02 - Traganje za istinom - YouTube
Spisi sa Mrtvog mora - YouTube
[/FONT]
Glupe bukvalističke tvrdnje islama ako nije rekao da je Bog nije Bog.
Isus takođe nije bukvalno rekao "Ja nisam Bog".
[FONT="]Ja sam hleb života: koji meni dolazi neće ogladneti, i koji mene veruje neće nikad ožedneti."[/FONT][FONT="] (Jovan 6:35)
"Ja sam videlo svetu: ko ide za mnom neće hodati po tami, nego će imati videlo života." (Jovan 8:12)
"Ja sam vrata; ko uđe kroza me spašće se, i ući će i izaći će, i pašu će naći." (Jovan 10:9)
"Ja sam vaskrsenja i život: koji veruje u mene ako i umre živeće. I nijedan koji živi i veruje mene neće umreti vavijek." (Jovan 11:25-26)
"Ja sam put, istina i život; niko neće doći k ocu do kroz me." (Jovan 14:6)
"Ja sam pravi čokot, i otac je moj vinogradar." (Jovan 15:1)
Nijedan čovek ne bi mogao ovo da kaže osim ako je lud ili huli na Boga. Ove rečenice jedino imaju smisla ako je onaj koji ih je izrekao bio Bog u ljudskom obliku.
Isto tako lažna dogma islama je da je Biblija mijenjana.
Sasvim dovoljno od 16. do 21. minute govore stručnjaci koji istražuju Kumranske spise.
Traganja 02 - Traganje za istinom - YouTube
Spisi sa Mrtvog mora - YouTube
[/FONT]