Mire, strašno je SVE ono što si napisao, izokrenuvši moje reči, i izvadivši ih iz konteksta,i pripisavši mi svašta što nisam ni napisao ni mislio.
Kad razotkrijem tvoju dvolicnost onda ja "izokrecem" i uvek tako?
Pa zar ti ne vidis sta pises, balansiras izmedju ucenja svoje crkve i Tripa, izmedju nas i njega kao izmedju dve vatre, dodvoravas se i branis ga..
Mozes li se ti odluciti na cijoj si strani?
Ako si na strani svoje crkve, osudi Tripovo ucenje, nemoj ga braniti da bi nas pobio.
Ti se njemu dodvoravas misleci da on nas pobija. Radis isto ono sto si radio meni u pocetku, dodvoravajuci se.
Ti nemas svoje ja, nemas svoju nauku, vec balansiras i pozajmljujes tudje. Svidja ti se ono sta Tripo pise, ne vidis koliko je to jadno i bedno, tako sam sebe kompromitujes i ispadas smesan.
Nisam ti ja kriv za tvoju neozbiljnost!
Vama je to bitno jer imate idolopokloničku službu, i bitno vam je da li će te se kljanjati Isusu i Svetom Duhu kao Bogu ili ne, što je vaš stav sam po sebi kontradiktoran i paradoksalan, jer vi se sa druge strane klanjate svemu i svačemu, i beživotnim stvarima, i ljudima, i ako oni nisu Božanstva.
Kontradiktoran si i paradoksalan sam sebi, ranije si ukoravao Tripa za isto a sada ga pravdas! Takodje si kontradiktoran i svojoj crkvi jer ona tvrdi da je prva zapovest (Trojstvo) najvaznija, a sada odjednom je po tebi to nesto nebitno!
Ne treba se klanjati nikome i ničemu u smislu idolopoklonstva jer suština vere nije klanjanje,
Ma ko se klanja "u smislu idolopoklonstva"? Zasto izmisljas kako je poljubac jednak obozavanju?
Da li se ovi ljudi klanjaju Kseniji Pajcin kao boginji? ( nemoj vise da mi manipulises i lazes, dosta mi je toga! ) --->
Treba se naravno klanjati Bogu, ali to ne podrazumeva stalno poklonjenje svojim telom do zemlje ili na kolenima kao u islamu
Nacin poklonjenja nije bitan, moze i telom moze i poljupcem, kako god to uopste nije ni bitno. Nego vase izvrtanje onoga sto pobozni ljudi vodjeni svojim osecanjima iz ljubavi cine.
Vi to nazivate idolopoklonstvom! Sramota!
Što se tiče Stvarnoslapove izjave da Ellen White nije koristila izraz "trojstvo" ono što znam je sledeće, da je ona svuda govorila o Gospodu Isusu kao bogu jednakom Ocu, i takođe o Svetom Duhu kao Božanskoj ličnosti.
Tripo tvrdi da nije ucila Trojstvu, a ti neces da mu se suprotstavis, jer mislis da bi time ugrozio svoju crkvu, i pruzio nama izgovor. Pa ipak da nas nema na forumu, pobili bi se medjusobno vec odavno. To dokazuje tvoju dvolicnost.
Ovako tavori u bezboštvu i mržnji prema drugima, i busa se u grudi kao borac za Hrista.
Ja nikada nisam video da on iskazuje mrznju prema bilo kome, ni prema vama ni prema drugima, a ni sada ne vidim. To vidis samo ti.
A da je Slap borac za Hrista - jeste!
Sto se tice teme, osudi Tripa za antitrinitarizam i nevalidno krstenje! Ako neces , ti si podrzao antitrinitarizam svojim izjavama, jer si rekao da "nije vazno krstiti - U Ime Oca Sina I Svetoga Duha!". A time si ga podrzao i kad je lagao na krstenju.
Protiv koga se ti boris? Ne protiv nas vec protiv svoje crkve! Hvala Bogu pa nisam Adventista, ovo je sramota sto radis!