Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Nepoštivanje ,i huljenje na DUHA SVETOGA je neoprostivi greh , bar tako piše u BIBLIJI
Ajd objasni šta je to hula na Duha. Baš me zanima da li znaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nepoštivanje ,i huljenje na DUHA SVETOGA je neoprostivi greh , bar tako piše u BIBLIJI
Eto pošto ti to znaš bolje , prepuštam to objašnjenje tebi , jer ste Biblijom ,i Jelicom nadahnuti , pa izvoli objasni da vidimo dali je to istina
Pogledajte prilog 109534
Pogledajte prilog 109535
Vama je to bitno jer imate idolopokloničku službu, i bitno vam je da li će te se kljanjati Isusu i Svetom Duhu kao Bogu ili ne,
Forma tu ne pomaže, već suština.
Pa njima je Isus idol, kao i Bog Otac, sve im je idol.
Što se tiče teme evidentno je da su se ljudi krstiili u ime Isusovo, što ne znači da će neko biti izgubljen ako nije.
Tripo, prilazem jedno upozorenje koje sam izneo u jednoj grupi za diskusiju, i zelim ti da ovo shvatis ozbiljno, jer u pitanju je samo spasenje coveka, koje bez ovoga ili funkcionise, ili pak ne funkcionise, covekovom slobodnom voljom da vernoscu ili neverstvom omoguci ili onemoguci Boga da deluje u njegovom zivotu.
"Negiranje biblijske istine o tri Bozanske licnosti "Ocu, Sinu. i Svetogm Duhu" koje su jednake u svakom pogledu - je sotonina prevara ....
Slap nigdje ne koment. u okviru teme.
Tripom ponovicu ono sto sam vec prilozio, ali cu naglasiti bojom ono sto je bitno za tebe.
Takodje, sotonin plan je da onemoguci coveka da uopste iskustveno dozivi spasenje vec sada u ovom zivotu na ovoj zemlji - teorijom da ne postoji Sveti Duh kao zasebna Bozanska licnost koja je prisutna na zemlji, a koja pomaze coveku da izgradi sebe za carstvo nebesko, i obnavlja u njemu Bozanski moralni lik.
Nadam se da se u ovome vidi potpuna opasnost od ove nebiblijske nauke koja ne stoji na istini, vec je stvorena od strane Lucifera sotone, sa ciljem borbe protiv Boga i njegovog carstva..