- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Gdje imaš da se neko moli duhu, klanja duhu?
Dakle, i dalje tvrdiš da je klanjanje Svetom Duhu klanjanje Luciferu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gdje imaš da se neko moli duhu, klanja duhu?
Po njima je dakle nad apostole sišla sila Lucifera?! Lucifer-Sotona je "utešitelj"? Duh istine?!!
Je. Tripo otvoreno tvrdi da je klanjanje Duhu Svetom klanjanje Luciferu. On, tvrdeći da Duh Sveti nije Bog kao treća božanska osoba, uvjerava ljude da je sam sotona kršćanima podvalio Trojstvo, kako bi se ljudi klanjajući se Svetom Duhu klanjali zapravo njemu, sotoni - Luciferu.
Pa to je vaša katolič. nauka, ti nemaš dokaza u Bibliji da se neko moli i klanja duhu. EGV je uvijek pisala da se samo Ocu i Isusu klanja.
Takodje, sotonin plan je da onemoguci coveka da uopste iskustveno dozivi spasenje vec sada u ovom zivotu na ovoj zemlji - teorijom da ne postoji Sveti Duh kao zasebna Bozanska licnost koja je prisutna na zemlji, a koja pomaze coveku da izgradi sebe za carstvo nebesko, i obnavlja u njemu Bozanski moralni lik.
Hajde moj Mire kaži ti nama šta sve jedan čovek treba da prihvati neposredno pre krštenja u Pravoslavnoj crkvi, i da li će to neko kontrolisati i po kojim merilima ako jednu tačku vere nisi prihvatio?
Da li uopšte postoji u Pravoslavnoj crkvi edukacija u reči Božjoj po Isusovoj zapovesti "IDITE I NAUČITE.. KRSTEĆI...?
Neiskreni, ako takvi i postoje koji dolaze u crkvu sa ciljem da se krste, neće primiti ništa od Boga, a iz reči će biti samo formalno poučeni,
Što se tiče samog načina krštenja i šta treba izgovarati prilikom tog čina, lično mislim da jednostavno treba uputiti reči "DRAGI BRATE ........ KRŠTAVAM TE NA PRIZNANJU TVOJE VERE" bez pominjanja bilo kakvih imena, mada smatram da nije pogrešno ni u ime Isusovo, ili u ime Oca, Sina, i Svetoga Duha, jer sve tri ličnosti po bibliji učestvuju u planu spasenja čoveka, i ne preudiciraju njihovu prirodu.
Mire, a šta ti lično imaš sa tim što neko veruje drugačije od tebe, i što to tebe lično pogađa kada ti nisi ni Tripo ni Laodikeja?
Verovanje u trojstvo ne znači preudiciranje njihove prirode.
Krštenje "U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA" ne mora značiti da su sve tri ličnosti Bog, već da su sve tri ličnosti po bibliji uključene u plan spasenja.
Ako neko ima problem sa Isusovim Božanstvom to je u redu, jer i Ellen White piše "da ako to ne razumemo, ne bi trebali time ni da se bavimo, jer to nije uslov spasenja, i neke stvari će mo spoznati tek u večnosti.
Klanjaje Svetom Duhu u idolopokloničkoj službi, ili njegovoj predstavi na ikonama i slikama jeste klanjanje sotoni, jer to je idolopoklonička služba koja je u bibliji zabranjena.
Znaci ti lazes i manipulises da bi opravdao Tripa, ili ni sam ne verujes u Trojstvo, a bice i jedno i drugo!
Klanjaju se i tvoji adventisti DuhuVidimo kakve su vam države jer se klanjate Mariji i duhu. Molite se duhu
Ja sam najblaze receno - zgrozen!Da, i jedno i drugo. Duh Sveti im je Lucifer, strašno. Samo im je Jelena sveta.
Nepoštivanje ,i huljenje na DUHA SVETOGA je neoprostivi greh , bar tako piše u BIBLIJIPa to je vaša katolič. nauka, ti nemaš dokaza u Bibliji da se neko moli i klanja duhu. EGV je uvijek pisala da se samo Ocu i Isusu klanja.
Vidimo kakve su vam države jer se klanjate Mariji i duhu. Molite se duhu.