Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U HAC ko napravi težak prekršaj se izbaci, dok u paganskim crkvama ti psotaju sveci, heroji, idoli.
Svi smo se, dakle, uverili u istinitost reči koje su o ovakvim ljudima izrekli Hristos i apostoli:
"Po plodovima njihovim poznaćete ih. Zar se grožđe bere sa trnja ili smokve sa čkalja? Tako svako dobro drvo rađa dobre plodove, a rđavo drvo donosi rđave plodove. Ne može dobro drvo doneti rđave plodove, niti rđavo drvo doneti dobre plodove. Svako drvo, koje ne rađa dobra roda, odseca se i u vatru baca. Dakle po plodovima njihovim poznaćete ih."
A šta su vaši plodovi? Ratovi, ubijanja, progoni, genocidi.
Da imaš imalo pojam znao bi da se iz PC po kanonima izbacuje i onaj ko se ne pričesti tri ili više puta po Svetom Vasiliju Velikom.Mi ovde govorimo o učenjima, a ne o praksi za koju se ti slepo hvataš, porediš učenje sa praksom, učenje je od Boga, a na ljudima je da to sprovode.U HAC ko napravi težak prekršaj se izbaci, dok u paganskim crkvama ti psotaju sveci, heroji, idoli.
Paganske crkva blagosiljaju zločine i zločince.
Imamo mi plodove u monaštgvu i zbog tih plodova drvo nije uvenulo, ti gledaš trule plodove kojih uvek ima, a ne gledaš one zrele kojih iako ima manje najslaži su!"Po plodovima njihovim poznaćete ih. Zar se grožđe bere sa trnja ili smokve sa čkalja? Tako svako dobro drvo rađa dobre plodove, a rđavo drvo donosi rđave plodove. Ne može dobro drvo doneti rđave plodove, niti rđavo drvo doneti dobre plodove. Svako drvo, koje ne rađa dobra roda, odseca se i u vatru baca. Dakle po plodovima njihovim poznaćete ih."[4]
A šta su vaši plodovi? Ratovi, ubijanja, progoni, genocidi.
Nema crkva veze sa tim što si ti naveo.A šta su vaši plodovi? Ratovi, ubijanja, progoni, genocidi.
Nelsim podržava neku crkvu koja lebdi u vetru, jer konstantno izjavljuje da pojedina učenja koja postoje u tradicionalnim crkvama a koja nisu po pismu - da ih on ne podržava, da crkva ne radi ovo ili ono, a u stvari, sve to postoji, i on to to toleriše i prelazi preko toga.
Da li deljenje bele tehnike i svadja oko toga ne psotoji u HAC ili i ti imaš neku crkvu koja lebdi?Nelsim podržava neku crkvu koja lebdi u vetru, jer konstantno izjavljuje da pojedina učenja koja postoje u tradicionalnim crkvama a koja nisu po pismu - da ih on ne podržava, da crkva ne radi ovo ili ono, a u stvari, sve to postoji, i on to to toleriše i prelazi preko toga.
Da li deljenje bele tehnike i svadja oko toga ne psotoji u HAC ili i ti imaš neku crkvu koja lebdi?
a hoču da kažem da dela pojedinih članiva ili pak većine nisu u skladu sa učenjem PC, ti po delima tih imaš viđenje o crkvi, a ne bi trebalo, trebalo bi da čitaš i istražuješ.Ja sam mislio kao ti dok nisam počeo dublje time da se bavim i onda sam saznao da stvari nisu onakve kakvim se meni čine.
Da li deljenje bele tehnike i svadja oko toga ne psotoji u HAC ili i ti imaš neku crkvu koja lebdi?