Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Bavite se necim sto nije dogma.
Al je učenje.
I krst u paradajzu vam je pravoslavno ucenje i sta kaze neka baba, ili neki pop.
Takva je vaša pobožnost. Većine.
Na primer Laodikeja je tvrdio da je Pravoslavno ucenje da se "Sveti Duh prima samo na liturgiji" jer je to neki pop tako rekao.
I jeste to vaše učenje.
Uzas!
To moze govoriti samo sludjen um.
Zar nisu kod vas ljudi sluđeni čudima, magijskim shvatanjem svega.
Sve pravoslavno ucenje cete izvrnuti,
Mi samo konstatujemo.
samo da skrenete paznju sa sebe, a imate isto pojedince koji uce suprotno stavu vase crkve i pisu knjige koje to ucenje i sire.
To su pojedinci i ta učenja niko ne prihvata.
Vi bez napada na tradiciju i ne postojite, jer je to svrha vaseg postojanja.
Nije razlog vaseg postojanja propovedanje Hrista i evandjelja, vi ste "protestanti", i to je pravi razlog vaseg postojanja "da napadate" (protestujete), a vidimo kako to ovde radite.
Vidjeli smo vaše rodove i naše na mapama.
Nije razlog vaseg postojanja propovedanje Hrista i evandjelja, vi ste "protestanti", i to je pravi razlog vaseg postojanja "da napadate" (protestujete), a vidimo kako to ovde radite.
Da mi ne postojimo, vi bi ste davno iscezli, jer ne biste imali koga da napadate, ili bi se posvadjali medjusobno.
Ovako smo mi glavni neprijatelj oko koga ste svi ujedinjeni, a ne vidite da napadate Hristovu crkvu!
Upravo otkrivaš svoje motive.
a ne vidite da napadate Hristovu crkvu!
Za ovo ima stih. I ti si ga ispunio.
Jeremija 7,4 Ne uzdajte se u lažne riječi govoreći: crkva Gospodnja, crkva Gospodnja, crkva Gospodnja ovo je.
Ovaj Tripo je katastrofa covek, opterecen, samo iznalazi i potura lazi namerno, kako mi verujemo ono sto ne verujemo.
Upravo dokazuješ da si se ti opteretio i da si postao nervozan.
I jos tvrdi da je nama savest nemirna, a ustvari je to kod njega slucaj, zato i postavlja sve ove lazi!
To se vidi po vašim napadima na Bibliju.
To nisu istine, to su lazi!!!
Hvala Bogu pa se to vidi i sve je jasno.
Vidi se po rodovima.
Ja nemam nameru ulaziti u ovakve rasprave, mene niste ubedili.
Još gore po tebe.
A necete nikog ko poznaje pravoslavlje, vi jedino uspeha mozete imati kod neobrazovanih.
Bitno je poznavanje Biblije, zato i ne poznajete Bibliju jer samo znate za pravoslavlje i naravno živjeti po Bibliji.
A i sami ste neobeazovani sto se tice pravoslavlja,
Baš mi je drago da smo neobrazovani u pravosl. znači da smo usvojili nauku Biblije.
pa ste zato i napustili svoju veru.
Pa to reci i onima što su napustili vjeru u Peruna, Svaroga, kada ih budeš vidio.