Nemas apsolutno nijedno ispunjeno prorocanstvo! Navedi sta si to rekao pa se desilo?
Mire, ako nešto nije izneseno javno, to ne znači da se nije dogodilo.
Ti si se postavio u poziciju Boga i sudije, i već unapred znaš da nema ni jednog ispunjenog proročanstva.
Iskazuješ potpuni duh zajedljivosti i pakosti.
Ima, i to više ispunjenih proročanstava, i objavljenih i neobjavljenih, koje je Bog dao u otkrivenju pre nego što su se ti događaji odigrali.
Navešću nekolicinu poimenice.
- Da će odpočeti izlivanje Božjih sudova na ravnodnevicu 21 marta 2011 godine, i da će biti praćeno direktnim znakovima u prirodi.
- Da će se dogoditi poplave na ovim prostorima, i to kao jedan od znakova skorog Hristovog dolaska, i da će jedan brat koji je pozvan na službu u delu doživeti povredu noge baš u tom periodu, što se doslovno ispunilo 2014 godine, kada su se poplave i dogodile, a pomenuti brat doživeo prelom noge.
- Da će jedan drugi brat koji je bio u delu pa ga odbacio - oboleti i leći u krevet.
To se odigralo kako je najavljeno, i ako sam ovo otkrivenje izneo tom bratu, a on prokomentarisao - kako to nema veze sa Bogom.
Kasnije nakon tog događaja je promenio mišljenje.
- Da će moja majka biti isceljena Božjom intervencijom, što se i dogodilo, i to mi objavljeno direktnim Božjim glasom, kao i nekih drugih isceljenja mojih bližnjih.
- Moje lično isceljenje od bolesti praćene jakim bolovima, koje mi je bilo najavljeno u noćnom viđenju, i kasnije glasom Božjim da me je on iscelio.
- Otkrivenje koje mi je Bog objavio glasom - da je umro jedan brat koji je bio u bolnici.
Kada sam nakon pola sata od dobijanja ovog otkrivenja kontaktirao neku braću iz crkve - rekli su mi da je ovaj brat umro, i to u isti čas kada mi je Božji glas to i rekao.
- Potom mnoštvo otkrivenja u vezi mog ličnog rada u crkvi, i rada mojih saradnika, o odbacivanju dela od pojedine braće i sestara, njihove reakcije, izbacivanja iz crkvenih prostorija, i reči koje će izgovarati, što se sve ispunilo identično kako je najavljeno.
I mnoštvo drugih otkrivenja, što proročkih, što lično vodstvo i saveti Božji, ili otkrivenja vezana za crkvu, pojedince, i buduće događaje.