,,Isus Hrist kao nas drugi otac se takodje brine za nas.,,
Nisam znao da imamo 2 Oca...sad cepam stranicu iz Pisma jer tamo neki Isus kaže da imamo SAMO JEDNOG Oca ..baš nije poznavao materiju.
Hvala i na očuhu i na Ocu jer se majka dvaput udavala a oba oca živa te je preljubnica...Eh, Marija, Marija.
,,Time sto nas je otkupio,postao nam je "kao" DRUGI OTAC.,,
Ili je ili nije nemože ,KAO,,
,,Sta ti znaci ovo sto si napisao ("Znači Arhanđel Mihajlo se od anđela pretvorio u silu i preko Duha se spustio u Mariju")???
O kakvoj sili pricas ?,gde sam ja to pomenuo da je Isus "sila",a ne osoba???
nemoj se sluziti lazima,nije lepo... ,,
U temi koju si otvorio govoriš da je Isus Mihajlo a o Duhu govoriš kao SILI ENERGIJI i ja NE LAŽEM već ponavljam tvoje reči koje si zaboravio pa se vrati pročitaj i izvini.Pismo piše da je Marija po DUHU začela i rodila Isusa a ti kažeš da je arhanđel Mihailo postao Isus a da bi bio Isus mora je biti sila koja će doći na Mariju po Duhu (a za Duha si napisao ,,najkraće,, da je energija kao atomska) sad taj Arhanđeo je sila-energija koja začinje u Mariji i umesto bivšeg Mihaila sad je Isus i sedi gore kao SIN.
To znači da gore ima SIN a Mihajla više nema jer je On Isus a Danilo govori razdvajajući Sina čovečijeg i Mihajla kao DVE osobe i ponovo će doći Mihajlo a kako kad je transformisan u Isusa?
Čitaj svoje reči pa vidi šta si rekao da nemoram ja da ih pastiram jer bar svoju misao treba čovek da može pratiti ako želi da vodi dijalog, ako se sudara sam sa sobom treba uzeti godišnji pa malo odmoriti.
Ako bude potrebe pastiraću ti tvoje izjave pa vidi šta si rekao i vidi da li govorim istinu i nemoj više grešiti na taj način.
Pozdrav.