Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
I kad smo kod tog tvoga "Lucifera",ja to ime nigde nisam nasao u Bibliji....
Nadalje koji biblijski dokaz koristis da je sotona bio prvi andjeo???
Izvini,ali ja to u Bibliji nisam nigde procitao da je Sotona,"Lucifer",bio ikada prvi andjeo .
da je isus bio andjeo ,evo ga jedan od najboljih stihova
Jevrejima 2:9
[SUP]9[/SUP] A umanjenog malim čim od anđela vidimo Isusa, koji je za smrt što podnese venčan slavom i časti, da bi po blagodati Božijoj za sve okusio smrt.
Nekad bio jedan od andjela,a na kraju je postao prvi andjeo ili arhandjel.
Kako ti objasnjavas recenicu "Cim od andjela vidimo Isusa"????
Risko on je ucinjen malo malim od andjela dok je boravio na zemlji,jer se otkazao od svog prvobitnog bozjeg prestola koje je imao do otkaza bozanstva, kada se vratio na nebesa onda ga Bog podize i rece da mu se poklonni svako koleno i gore na nebu i dole na zemlji.
(jevr 1:8,9) [SUP]8[/SUP] A sinu: Presto je Tvoj, Bože, va vek veka; palica je pravde palica carstva Tvog.
[SUP]9[/SUP] Omilela Ti je pravda, i omrzao si na bezakonje: toga radi pomaza Te, Bože, Bog Tvoj uljem radosti većma od drugova Tvojih.
Nijednom od andjela nikada Bog nerece Boze!! sta mislis zasto.
A ovde vidimo da Bog nikada ni jednom andjelu nije rekao da sene s desne strane Oca!!! (jev 1:13) [SUP]13[/SUP] A kome od anđela reče kad: Sedi meni s desne strane dok položim neprijatelje Tvoje podnožje nogama Tvojim?
Pazi lucifer je bio najmocniji andjeo pa ipak kada je pozeleo da stane bogom proglasen je sotonou ZASTO?
Pa bas zato sto je Isus Bog a sotona je andjeo tj prvi andjeo.
Naci cu ti gde je to u bibliji.
Pozdrav brate risko.