Ja bi te Gerice ,zamolio da citiras doticni stih koji smatras kao dokaz.,pa onda da ga razmotrimo
Svoj dokaz sam ti ostavio ,a to je da je Gavrilo oznacen,kao onaj koji je govorio Danili,prema danilu9:21,22
Dok još govorah moleći se, onaj čovek Gavrilo, kog videh pre u utvari, dolete brzo i dotače me se o večernjoj žrtvi.
[SUP]22[/SUP] I nauči me i govori sa mnom i reče: Danilo, sada iziđoh da te urazumim.
Kako to da je ovde Gavrilo oznacen kao "covek"sta mislis?
E brate risko dokle cu da kuburim stobom u stvari znam sve dotle dokle to zeli moj Gospod Isus hrist.
Evo stihova ako nisi slep razumeces a ko si slep neces nikada i u jednom i u drugom slucaju resava Gospod a ne ja:
(danilo 10:5-13)
[SUP]5[/SUP] I podigoh oči svoje i videh, a to jedan čovek obučen u platno, i pojas beše oko njega od čistog zlata iz Ufaza; [SUP]6[/SUP] A telo mu beše kao hrisolit, i lice mu kao munja, a oči mu kao lučevi zapaljeni, a ruke i noge kao bronza uglađena, a glas od reči njegovih kao glas mnogog ljudstva.
[SUP]7[/SUP] I ja Danilo sam videh utvaru, a ljudi što behu sa mnom ne videše je, ali ih popade strah velik, te pobegoše i sakriše se.
[SUP]8[/SUP] I ostah sam i videh tu veliku utvaru, i ne osta snage u meni, i lepota mi se nagrdi, i ne imah snage.
[SUP]9[/SUP] I čuh glas od reči njegovih, i kad čuh glas od reči njegovih, izvan sebe padoh ničice licem na zemlju.
[SUP]10[/SUP] I gle, ruka me se dotače i podiže me na kolena moja i na dlanove moje.
[SUP]11[/SUP] I reče mi: Danilo, mili čoveče! Slušaj reči koje ću ti kazati, i stani pravo, jer sam sada poslan k tebi. I kad mi reče tu reč, ustah drhćući.
[SUP]12[/SUP] I reče mi: Ne boj se, Danilo, jer prvog dana kad si upravio srce svoje da razumevaš i da mučiš sebe pred Bogom svojim, uslišene biše reči tvoje, i ja dođoh tvojih reči radi.
[SUP]13[/SUP] Ali knez carstva persijskog staja mi nasuprot dvadeset i jedan dan; ali, gle, Mihailo jedan od prvih knezova dođe mi u pomoć; tako ja ostah onde kod careva persijskih.
(Jezikelj 1:24-28)
24 I čuh huku krila njihovih kad iđahu kao da beše huka velike vode, kao glas Svemogućeg i kao graja u logoru; i kad stajahu, spuštahu krila.
Jov 37:4, Ps. 18:13, Jezek. 3:13, Jezek. 10:5, Dan. 10:6, Otk. 1:15
25 I kad stavši spuštahu krila, čujaše se glas ozgo iz neba, koje beše nad glavama njihovim.
26 I ozgo na onom nebu što im beše nad glavama, beše kao presto, po viđenju kao kamen safir, i na prestolu beše po obličju kao čovek.
2 Moj. 24:10, Isa. 6:1, Jezek. 10:1, Jezek. 43:6
27 I videh kao jaku svetlost, i u njoj unutra kao oganj naokolo, od bedara gore, a od bedara dole videh kao oganj i svetlost oko njega.
Jezek. 8:2
28 Kao duga u oblaku kad je kiša, takva na oči beše svetlost unaokolo. To beše viđenje slave Božje na očima; i kad videh, padoh na lice svoje, i čuh glas Nekoga koji govoraše.
2 Moj. 33:20, 4 Moj. 12:8, Jezek. 8:4, Jezek. 43:3, Dan. 8:17, Dela 9:4, Otk. 1:17, Otk. 4:3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Jezikelj 40:3,4)
3 I odvede me onamo, i gle, čovek, koji na oči beše kao od bronze, s užem lanenim u ruci i s trskom meračkom, i stajaše na vratima.
Jezek. 42:16, Jezek. 43:6, Jezek. 47:3, Dan. 10:6, Otk. 11:1
4 I progovori mi taj čovek: Sine čovečji, gledaj očima svojim i slušaj ušima svojim, i uzmi na um sve što ću ti pokazati, jer si doveden ovamo da ti pokažem; kaži domu Izrailjevom sve što vidiš.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(otkrivenje 1:17-20)
17 I kad Ga videh, padoh k nogama Njegovim kao mrtav, i metnu desnicu svoju na me govoreći mi: Ne boj se, ja sam Prvi i Poslednji,
Isa. 41:4, Isa. 44:6, Jezek. 1:28, Dan. 8:18
18 I Živi: i bejah mrtav i evo sam živ va vek veka, amin. I imam ključeve od pakla i od smrti.
Ps. 68:20, Isa. 22:22, Mt. 16:19, Rim. 6:9, Otk. 3:7, Otk. 20:1
19 Napiši dakle šta si video, i šta je, i šta će biti potom;
Dan. 7:1
20 Tajna sedam zvezda koje si video na desnici mojoj, i sedam svećnjaka zlatnih: sedam zvezda jesu anđeli sedam crkava; i sedam svećnjaka koje si video jesu sedam crkava.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Efesc 1:20-23)
20 Koju učini u Hristu, kad Ga podiže iz mrtvih i posadi sebi s desne strane na nebesima,
21 Nad svim poglavarstvima, i vlastima, i silama, i gospodstvima, i nad svakim imenom što se može nazvati, ne samo na ovom svetu nego i na onom koji ide.
Filip. 2:9, Jev. 1:4
(Znaci nad svakim imenom sto se moze nazvati je ime ISUS HRIST) nadam se da si razumeo !!!
22 I sve pokori pod noge Njegove, i Njega dade za glavu crkvi, nad svima,
Mt. 28:18, Jev. 2:7
23 Koja je telo Njegovo, punina Onog koji sve ispunjava u svemu.
Jn. 1:14, Jn. 1:16, Rim. 12:5, Kol. 3:11
2 Moj. 37:23, Mal. 2:7, Mt. 5:15, Filip. 2:15
Eto risko hoces jos ima tako mnogo dokaza samo treba citati bibliju a ne KS-re.
Pozdrav od gere.