VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Čiko, jel sav taj hleb tvoj?da ti kažem nešto:
Heruvimi i serafimi su STVORENI!
Arhanđel je PRVI među ANĐELIMA i on je STVORENI ANĐEO kao i svi ostali po službama i sili i slavi SVI SU STVORENI da li je najmanji ili najveći ANĐEO on je STVOREN!
Ti govoriš da je ARHANĐEL veći od HERUVIMA...o čemu govoriš???
A kad su heruvimi VEĆI od ARHANĐELA onda su i od ISUSA ako je on prvi među ANĐELIMA (STVORENIM BIĆIMA) jer je to sve vojska nebeska.
Za Mihajla se kaže da je PRVI od ANĐELA i nije HERUVIM već samo prvi među anđelima jer je i sam anđeo ali ima veću slavu jer je predvodnik vojske ostalih anđela (STVORENJA) Ako je za tebe Isus stvorenje manje od Heruvima to moraš rešiti sa Jecom ili sa sobom.
SIN NAM SE DADE kojemu je ime: OTAC VEČNI, BOG SILNI !!!
Znači Arhanđel je Bog kojega je stvorio Darvin.
Pa kad za Duha Svetoga učite da je bezlična energija što i za Boga nebi rekli da je stvorenje koje majčica priroda stvori....logično, kad su vođa masoni onda i đaci uče isto.
Verujem da ni sam ne razumes sta si ovde napisao...ali si napisao cisto da ne ostanes bez odgovora...
A ja sam na to vec odgovorio, Arhandjeo, je jedna od uloga Isusa Hrista na nebu kao kneza i vodje nebeske vojske.
Uloga Heruvima i Serafima je sasvim drugacija, i bez obzira koja vrsta Andjela je veca po hijerarhiji, nad svima njima je Isus jer je on vecni Bog nestvoreni, a dok su ostali Andjeli manji od njega bez obzira kakva im je uloga..
Akcenat je na ulozi, a ne na autoritetu, jer je logicno da Isus ima autoritet kao Bog, jedan od clanova Bozanskog trojstva../