Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Izvinjavam se malo su me iznervirali mislio sam da nevide sta pise, jer im danima pisemo jedno isto! a oni ko da su slepi,ali nece se vise ponoviti obecavam.
Pozdrav od Gere.
Pozdrav od Gere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
22. Те речи изговори Господ свему збору вашем на гори исред огња, облака и мрака, гласом великим, и ништа више, него их написа на две плоче камене које ми даде.Molim ko ih napisa?andjeo ili Bog???
uzmi se u pamet brate ladokeja vec jednom.
I javi mu se anđeo Gospodnji !!!-Bozji-ciji-Bozji-ciji-Bozji-ciji-Bozjiu plamenu ognjenom iz kupine.A ne andjeo Bog ili Bog andjeo!!!!! Andjeo gospodnji-Bozji,znaci nikako se ne odnosi na boga da je andjeo zavetni Bog sam.Tek posle andjela nastupa Bog-Gospod i pocinje razgovor s Mojsijem i vise se ne pominje andjeo jer on samo pozva Mojsija,a dalje se samo spominje Bog!!!!
Pa kako gde sta ti je ladokeja,pa zar taj andjeo nije prorok Jovan krstitelj(zavetni andjeo) koji je dosao pre Gospoda da mu pocisti staze!!! zasto se pravis lud kad nisi?
Dobro citaj brate ladokeja,ako mislis da se spases!!!
Све "улоге" које читамо у Старом завету где се каже да Бог говори или чини, то се односи на Господа Исуса Христа, јер Реч беше у Бога и сам Бог.
E matori a jesi ti prolupao casti mi,Citaj bibliju a ne Elen Wajt.
Svi kanoni koji su u bniblijiu ti drzis u rukama nadam se. Koju su sveti oci stavili u zakon i ti mi tu rokas jevrejske zakone?jesi li ti citav? E majketi uzmi bibliju u ruke,i citaj postanje.
Nemoj da se blamiras na forumu.
Ja vam upravo iz celokupnog biblijskog konteksta dokazujem da je arhanđeo Mihajlo i zavetni anđeo sam Bog Gospod Isus Hristos kome su ovo samo uloge u planu spasenja čoveka.
Meni je žao što vi ne uviđate to u uporednim tekstovima koje sam poslao, i mene osuđujete da ja govorim učenje Ellen White i da se sramotim pišući tako nešto na forumu, a ja sam vam upravo citirao samo bibliju i njen kontekst, to svako razuman može da vidi.
Upravo je suprotno, vi se sramotite svojim nepoznavanjem biblije i njenih dubokih istina, a propagirate dogmu crkve koja stoji nasuprot Bogu i kanone svetih otaca, a to si i sam priznao u svom komentaru.
Dakle, ja nemam više nikakav komentar, jer vi svoju veru zidate na pogrešnim temeljima, svakako ne na reči Božjoj koja je jedina istina, već na svetootačkom predanju i dogmama crkve, i zato je posledica toga prekrajanje biblije, dodavanje nečega što u njoj ne stoji, izvrtanje smisla koje se lako razotkrije kada se uporede određeni tekstovi sa drugim tekstovima po principu da biblija sama sebe tumači, a vi bibliju ne tumačite biblijom, več svojim ličnim mišljenjima, i kao što rekoh izgrađenim predrasudama koje ste primili putem crkvene dogmatike i svetootačkog predanja, zato i ne možete da razumete tako jednostavne istine zapisane u reči Božjoj, jer je vaš um zarobljen u mrežu ljudskih filozofija i učenja koja nemaju veze sa svetim pismom.
Kada se budete oslobodili stega ljudskih filozofija i uzeli čistu reč Božju moleći se da vas svojim Duhom povede putem razumevanja, tada će vas Božanska istina obasjati i spoznaćete je u svojoj punini.
Neka vam milostivi Bog bude u pomoći