Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
ja vas prozivam a prozvali ste me jeterikom i paganinom ali mene time ne vredjate zato sto se ja ne pronalazim tu, a sto se tice sto dugo diskutujete pa niste vredjali, koliko sam video ti najvise vredjas druge ne istomisljenike, zato sto ne vidis samog sebe ne mozes da vidis ni istinu, sa tobom ne moze da se prica kao covek zato sto si pun ega i zato sto ti sudis svakome ovde ti znas sta je prava istina pa sta si ti strasni sud? dzabe sve ovo ja tebi pricam kad si ti verovatno neki klinac koji se primio mnogo a nema veze sa mozgom, ja prozivam sve po forumu? vidis koliko si jadan hoces da okrenes sve druge protiv mene? pa tebe cu da prozivam gde god te sretnem, zato sto si mali jadnik, prozivacu te sve dok se ne budes promenio na bolje i izbacio neke klinacke stavove iz svoje glave, ti pricas o postovanju? znas li ti sta je postovanje? to nije jedna rec to je mnogo stvari u jednoj reci, iskazujes ne postovanje prema drugim ne istomisljenicima a trazis postovanje za sebe zato sto si se utirpovao da si istina. a za tu ignore listu e usrao sam se u gace, nemoj me plasis vise molim te treba posle da idem da trazim neku babu da mi saliva strahMa sta ti znas jos jadniji covece o meni i Ladokeji a?Mi vec dugo diskutujemo na ovom forumu i nikad nismo jedan drugog uvredili!!!
Tacno je da se u nekim temama ne slazemo,ali uvek izjavljujemo postovanje jedan drugom.
A ti osim sto se svo vreme cerekas bolje bi ti bilo da se uozbiljis pa da diskutujemo ko ljudi.
Sve nas prozivas ovde po forumu,ako tako nastavis stavicemo te na listu "IGNORE"
I pored svega zelim ti sve najbolje i da te Bog posalje na pravi put,ja ovde nisam nikome vrag neka kazu forumasi,ali ne volim prepucavanja,a vec ozbiljne diskusije.
Pozdrav od Gere.