Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Полако, видећеш и сам. Више пута сам и паузирао са форума јер видим да ту разговора нема. Буде неколико људи са којима се може разговарати, иако ставови нису исти, али главница промотера је на задатку и једино их тако треба гледати.
Неко је окарактерисао тај профил као "форумски ратници", што заиста тако и јесте. Ако си ти непријатељ (на основу противљења и сл.) њихове верске групе, онда почиње напад на твој кредибилитет. Не води се рачуна да ли је то што пишеш тачно или не, већ да се ти некако дискредитујеш, па онда шта год ти писао није вредно јер си ништарија. Тако се ради.
А ако постујеш нешто што они не могу да схвате или нема званичног става верске групе, онда иде спамовање јер не могу да парирају са личним аргументима. Онда почиње јесте-није спам тактика. Онда пишу глупости и скрећу тему да те одаље од суштине.
Имаш пример Јуде, Петра и Захарија где више не постоји веза коју могу да користе и онда пишу било шта друго. Само да неко не види да је глупи Адриан показао да њихов највећи аргумент више не важи.
Očigledno da ne možeš da oboriš ono što sam iznio. Zato ima ovaj stih.
Luka 21,15 Jer ću vam ja dati usta i premudrost kojoj se neće moći protiviti ni odgovoriti svi vaši protivnici.