Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Eto vidiš,što je za jednu loš dan to je za drugu iskonski užitak. Zato samo sam i naveo da bi ulaz dozvolio samo izvornim ženkama koje znaju da uživaju i kako da se ponašaju u prisustvu svojih alfa mužjaka.
Majke ti od kada su manekenke sinonim za izvorne žene? A opšte je poznato da tamo gde se umešaju pivo i sport od užitka nema ništa... Alfa mužjak? Pa još toliko na jednom mestu? Uh vuče na onu stranu - alfa mužjaci a ženama zabranjen ulaz (ne brinite ni te što si nabrojao neće hteti da uđu)...
E. zar boćanje nije penzionerska zanimacija?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

pa, bolje biti alfa muzijak u klubu makar i za bocanje nego davati savete o lakiranju noktiju, uredjenju frizure za dan i noc, biranju odece za izlazak i vece i ostale koje sve gluposti nece da niknu u vasim mozgovima.

mi samo trazimo ravnopravnost. ako to vasi zenski mozgovi ne mogu da shvate onda vam mozda moze pasti konacno napamet da se nalazite u pogresnoj temi

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Sta sam sve propustila.
5vy9fm.gif

Ovde gusto kao u nasem sesnestercu!
5vy9fm.gif

Daj ljudi spustajte loptu, ne vidim svrhu ove svadje i vredjanja.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Imate vasu temu...Mi,neke,smo dale podrsku za to tako sto smo stavile zahvalnicu/pohvalnicu (kako god)....I sta se i dalje ovde raspravljate?Dokaz da ne mozete bez nasyes3....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.06.2010
Poruka
52
Majke ti od kada su manekenke sinonim za izvorne žene? A opšte je poznato da tamo gde se umešaju pivo i sport od užitka nema ništa... Alfa mužjak? Pa još toliko na jednom mestu? Uh vuče na onu stranu - alfa mužjaci a ženama zabranjen ulaz (ne brinite ni te što si nabrojao neće hteti da uđu)...

Pa kako da nisu draga milenčice,mnogo bliže su izvornom obliku nego neke moderne muškarače,poseduju sve što je potrebno jednom punokrvnom modernom muškarcu.

Nisi pažljivo čitala,moj predlog je da ne bude zabranjen svim ženama,pročitati prethodni post još jedared :roll:

E. zar boćanje nije penzionerska zanimacija?

Možda i jeste ,ali ideja je da bude klub bez ograničenja na godine.
Pravi mužjak ne prestaje da bude muškarac posle 25 godina,šta više. yes3

Natrag