Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ulaz bi ipak dozvolio manekenkama,devojkama koje se lepo smeškaju i pametno ćute i curama koje imaju razumevanja za potrebe pravog muškarca.(fudbal,vrste piva,automobilizam,boćanje etc)
Živeli!
Ma daj pa to je njihov privatan forum mislim ima vise stvari o kojima zene pricaju nego muskarci.Sta nas zanima filmovi igrice sport a to sve ima.Bilo bi ipak bolje da otvore jos jedan za zene ako mene pitateS obzirom da sam se od skora uclanio, tek sam sada primetio da postoji klub za zene ??? :dntknw: E sad, to ne bi bilo nista neobicno da postoji i muski klub !
Vidim da je bila slicna tema, ali ne kao kritika vec samostalno otvaranje takvog kluba.
Ja otvoreno kritikujem takav stav foruma, jer mislim da je to potpuna diskriminacija. Pa jos zabranjen pristup muskarcima ?
Mislim da su admini duzni da clanovima objasne sta je doprinelo odluci da postoji samo zenski klub i to sa samo jednom temom - moda.
prilicno pateticno, misljenja sam, s obzirom da o toj temi i mi imamo sto sta da progovorimo - cak i konkretnije.
p.s. uopste se ne salim, ko zna dokle sve to moze da ode ako se na vreme ne zaustavi, prvo zenski klub.....
- Molio bih podrsku ostalih muskih clanova
...... u potpisu: borac za muska prava!!!
Jao jedva čekam taj vaš klub! Znam, znam da sve žene ponekad imaju loš dan i da se mogu smuvati ali zar zaista još verujete u Deda mraza da će tolikim (nabrojanim) ženama u isto vreme biti loše?
Kako ste naivni!
Sta nas zanima filmovi igrice sport a to sve ima.
Ma daj pa to je njihov privatan forum mislim ima vise stvari o kojima zene pricaju nego muskarci.Sta nas zanima filmovi igrice sport a to sve ima.Bilo bi ipak bolje da otvore jos jedan za zene ako mene pitate
PoDršku imamo! Fali nam akcija! Ima ih više, globalno (a i lokalno)... Ofanziva...Makar bilo i dve na jednog...Jao i ja jedva čekam....valjda ce osvanuti i taj dan.....dan koji će usećiti sve dušebižne forumašice, baka mrazice i ostale koje nam daju svoju svesrdnu po dršku da u tome i uspemo......
..
Jao jedva čekam taj vaš klub! Znam, znam da sve žene ponekad imaju loš dan i da se mogu smuvati ali zar zaista još verujete u Deda mraza da će tolikim (nabrojanim) ženama u isto vreme biti loše?
Kako ste naivni!
Ma daj pa to je njihov privatan forum mislim ima vise stvari o kojima zene pricaju nego muskarci.Sta nas zanima filmovi igrice sport a to sve ima.Bilo bi ipak bolje da otvore jos jedan za zene ako mene pitate