Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
takodje gospodjice jer nigde gore nisam pomenuo vase ime pa zato ne ide da mi ponavljate post od 21.6 postignut PP-om

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ulaz bi ipak dozvolio manekenkama,devojkama koje se lepo smeškaju i pametno ćute i curama koje imaju razumevanja za potrebe pravog muškarca.(fudbal,vrste piva,automobilizam,boćanje etc)

Živeli!

Jao jedva čekam taj vaš klub! Znam, znam da sve žene ponekad imaju loš dan i da se mogu smuvati ali zar zaista još verujete u Deda mraza da će tolikim (nabrojanim) ženama u isto vreme biti loše?

Kako ste naivni!

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
S obzirom da sam se od skora uclanio, tek sam sada primetio da postoji klub za zene ??? :dntknw: E sad, to ne bi bilo nista neobicno da postoji i muski klub !
Vidim da je bila slicna tema, ali ne kao kritika vec samostalno otvaranje takvog kluba.
Ja otvoreno kritikujem takav stav foruma, jer mislim da je to potpuna diskriminacija. Pa jos zabranjen pristup muskarcima ?
Mislim da su admini duzni da clanovima objasne sta je doprinelo odluci da postoji samo zenski klub i to sa samo jednom temom - moda.
prilicno pateticno, misljenja sam, s obzirom da o toj temi i mi imamo sto sta da progovorimo - cak i konkretnije.
p.s. uopste se ne salim, ko zna dokle sve to moze da ode ako se na vreme ne zaustavi, prvo zenski klub.....
- Molio bih podrsku ostalih muskih clanova :(
...... u potpisu: borac za muska prava!!!
Ma daj pa to je njihov privatan forum mislim ima vise stvari o kojima zene pricaju nego muskarci.Sta nas zanima filmovi igrice sport a to sve ima.Bilo bi ipak bolje da otvore jos jedan za zene ako mene pitate

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Jao jedva čekam taj vaš klub! Znam, znam da sve žene ponekad imaju loš dan i da se mogu smuvati ali zar zaista još verujete u Deda mraza da će tolikim (nabrojanim) ženama u isto vreme biti loše?

Kako ste naivni!

Jao i ja jedva čekam....valjda ce osvanuti i taj dan.....dan koji će usećiti sve dušebižne forumašice, baka mrazice i ostale koje nam daju svoju svesrdnu po dršku da u tome i uspemo......

Kada osvane taj dan i "Muški Forum " postane stvaran......pozvaćemo sve foromašice koje su se istakle u borbi za naša prava ....da svojim prisustvom uveličaju taj tenutak, osvešte ga i time zaštite od budućih nepricipjenih napada i provokacija.....

Iskreno se nadam da neko " Visoko Gore " poneki put baci pogled dole i vidi naše probleme.....i da će nam kada bude spreman uslišiti molbe ......dajući nam svoj blagoslov....

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Ma daj pa to je njihov privatan forum mislim ima vise stvari o kojima zene pricaju nego muskarci.Sta nas zanima filmovi igrice sport a to sve ima.Bilo bi ipak bolje da otvore jos jedan za zene ako mene pitate

Ne razumes poentu.....stvar je u tome da se one najviše bune kako su diskriminisane,
a onda kad sabereš 2 i 2 .... ne daj bože da je bilo obrnuto, mogu samo da zamislim šta bi sve pisale wacko2

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Jao i ja jedva čekam....valjda ce osvanuti i taj dan.....dan koji će usećiti sve dušebižne forumašice, baka mrazice i ostale koje nam daju svoju svesrdnu po dršku da u tome i uspemo......

..
PoDršku imamo! Fali nam akcija! Ima ih više, globalno (a i lokalno)... Ofanziva...Makar bilo i dve na jednog... :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.06.2010
Poruka
52

Kako ste naivni!

Eto vidiš,što je za jednu loš dan to je za drugu iskonski užitak. Zato samo sam i naveo da bi ulaz dozvolio samo izvornim ženkama koje znaju da uživaju i kako da se ponašaju u prisustvu svojih alfa mužjaka.

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Slušaj ti mali feminizirani zombi hvataču iz kaluđerice,ne znam za koliko klikera si se prodao ni dali si muško,žensko ili nešto treće.
Naša i jedna tema sadrži više mudrosti i prostora za razmišljanje nego kompletan njihov podforum.

Ako nisi za našu stvar ,ti se drž tema o trepavicama i kvalitetu lakova za nokte.

Poslednja izmena:
Natrag