Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Majke ti od kada su manekenke sinonim za izvorne žene? A opšte je poznato da tamo gde se umešaju pivo i sport od užitka nema ništa... Alfa mužjak? Pa još toliko na jednom mestu? Uh vuče na onu stranu - alfa mužjaci a ženama zabranjen ulaz (ne brinite ni te što si nabrojao neće hteti da uđu)...
E. zar boćanje nije penzionerska zanimacija?

Tako je sestro. Potpuno se slažem s tobom. Alfa mužjaci kontrolišu grupu i uzimaju šta im treba. Ovi ovde nisu ni delta a možda nisu ni mužjaci. Oni od plena dobiju šta nakraj ostane. Zato se i grupišu. Nijednom alfa mužjaku ne smeta ako mu u čopor dođu ženke. Ovi su izgleda tolko frustrirani apstinencijom da su postali ženofobični. Na kraju će ko švrake jedan drugom da kopaju oči u borbi oko toga koji će da predvodi ovu grupu luzera sa parolom "bolje biti prvi u selo nego zadnji u grad"

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
ne desava se cesto da ja podrzavam piggy ali izgleda da cu u ovom postu morati.

sta koj k**** bre radimo??? svadjamo se medjusobno a tri dana se*emo kako treba klub kako ovo kako ono .... cemu onda sve ovo??? zar ne popusta pametniji???

spustaju nam ... pa sta, vrlo vazno. nismo pali. ali kada mi budemo spustili njima desice se veliki tresak a da bi se desio moramo prestati sa sra*ima kao do sada i konacno odluciti DA ili NE.

kako ne shvatate da one i zele da nas izmasiraju nervozom, da nas pokolebaju. ne mogu da shvatim da ste tako naivni. dajete im to sto zele, hranite ih. ma dzaba vam pricam, sto bi rekli u narodu - pas laje, vetar nosi ...

ovo vise uopste ne lici na ono sto je blacklion rekao na pocetku

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kapiraju oni vaše fore yes3
Ne mora svaki put da vam se odgovori.... bolje je tako jer onda postajete nesigurne i počinjete da se bodrite na temi na kojoj vam inače nije mesto yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Vi ste bas aktivni u temi u kojoj vam je mesto,sve vam se sudaraju postovi,nema ni kvantiteta ni kvaliteta.
I,da li je cutanje znak odobravanja?:)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma ne, mi se samo ponašamo onako kako od nas u krajnju ruku vi i očekujete yes3

Učlanjen(a)
21.06.2010
Poruka
52
Nijednom alfa mužjaku ne smeta ako mu u čopor dođu ženke. ;

Tako je,ne smetaju mu PRAVE ženke. Ali tebe ne bih baš svrstao u tu grupaciju,padaju mi na um razni drugi nazivi koji bi bio prikladniji za tebe od Žene,pogotovu posle čitanja tvojih novijih postova koji momentalno izazivaju dijareju,ali neka biću fin.
Ovi su izgleda tolko frustrirani apstinencijom da su postali ženofobični.;
Ne zamenjuj teze i ne podmeći drugome tvoju seksualnu opsesivnost. Frapantno je da ne može nijedan post da ti prođe bez spominjanja istog,ili se žališ da nema ko da te tepa,ili se hvališ destruktivnim lomljenjem. Pa ako je baš dotle dogorelo naćemo već jednog predstavnika,da proguta knedlu,stavi štipaljku na nos i da odtaljiga to više,radi tvog mira. usput,šta bi sa avatarom? Šta si naumila sa izbačenim siskama i uperenim pištoljem?

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Tako je,ne smetaju mu PRAVE ženke. Ali tebe ne bih baš svrstao u tu grupaciju,padaju mi na um razni drugi nazivi koji bi bio prikladniji za tebe od Žene,pogotovu posle čitanja tvojih novijih postova koji momentalno izazivaju dijareju,ali neka biću fin.Ne zamenjuj teze i ne podmeći drugome tvoju seksualnu opsesivnost. Frapantno je da ne može nijedan post da ti prođe bez spominjanja istog,ili se žališ da nema ko da te tepa,ili se hvališ destruktivnim lomljenjem. Pa ako je baš dotle dogorelo naćemo već jednog predstavnika,da proguta knedlu,stavi štipaljku na nos i da odtaljiga to više,radi tvog mira. usput,šta bi sa avatarom? Šta si naumila sa izbačenim siskama i uperenim pištoljem?

Povređena muška sujeta je čudo. Dobro da pomenu dijareju. Ti si stvarno izgleda došao na ovaj svet kroz pogrešnu rupu. Kao posledica nečije dijareje.

Natrag