- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Grešiš......ladan sam ko " Špricer "......yes3
Koja tema.....budi preciznija...... :dntknw:
zaboravi bre na to covece. imamo ovde vecu situaciju. ocekivao sam da bar ti budes pribran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Grešiš......ladan sam ko " Špricer "......yes3
Koja tema.....budi preciznija...... :dntknw:
Počeli ste da se vređate, od prvobitne ideje ove teme ništa ostalo nije. Prebacila sam vas u Forum za spamere, ali obratite pažnju, jer se neke stvari ipak neće tolerisati. Pročitajte još jednom pravilnik foruma.
Serbian Forum - FAQ: Board FAQ
ova tema nije za spamovanje. niko ih nije pozvao na vredjanje. ovo je ozbiljna tema koja ne bi trebala da podrazumeva vas zene jer mi moramo raspraviti medjusobno. zato je i doslo do vredjanja pojedinih clanova medjusobno.
takodje smatram da i ti gresis sto bacas ovu temu ovde. mi vec shvatamo da smo diskriminisani zato ne bi trebalo da nam i ti dodatno dolivas ulje na vatru.
nisam ocekivao da ce ovako krenuti. blacklion je imao ideju, ideja je postala san ali uvek ima kretena koji sve moraju da zaseru. UVEK!!!!!
E baš zato i jeste u spamu. I to će se desiti sa svakom koja ode tamo gde ne treba i više nema veze sa prvobitnom idejom.
Neću da gledam vaše međusobno vređanje. Na šta to liči?
Pravilnikom foruma je zabranjeno, ponašajte se u skladu s tim.
Onaj naziv Serbian Kingdom sve sa titulama koje želiš da podeliš meni ne oslikava toliku ozbiljnost.
Usput,ovo u vezi kretena koji su zasrali bi morao precizniji da budeš,da se ne pogađa na koga si mislio.
Šta ćeš, taki je život.