Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Nemam ja šta da priznam...Ajde ti sve lepo priznaj, pa će ti Đura oprostiti što te je tukao...![]()
Danica će da spremi ručak pa možemo polako i na miru da popričamo yes3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemam ja šta da priznam...Ajde ti sve lepo priznaj, pa će ti Đura oprostiti što te je tukao...![]()
sada jeste zezanje. dok je bila van spama nije bila tako shvacena. sada bi mogla i da je obrises, ionako vise nicemu ne sluzi
Idi Anđo rešavaj logičke mozgalice, nemoj da zamaraš glavu ovde, nije to za tebe! :blum3:Kazes sad jeste zezanje pa onda ionako vise nicemu ne sluzi....
Pa tek sad pocinje necemu da sluzi ..... druzenju....
Pevaj ovako:
![]()
ZE je za ZElenu algu na dnu mora
ZA je za ZAbavni zur
NjE je NjEgova originalna fora
dok pevamo na molu duuuur ........
Da ti i ja osnujemo klub?
I ja sam se naljutila i predlozila tadasnjoj urednici da sankcionise muskarce,ali avaj...sto vam se vise brani vi sve vise navracate ,cak i komentarisete,dakle,to je ipak samo deklarativno,udji i zaviri ,zene ne ujedaju....
P.S.
Da li neko brani osnivanje kluba suprotnog nam tabora tj muskaraca?
I slobodno napisite da nam je zabranjen ulaz,hi hi hi![]()
Idi Anđo rešavaj logičke mozgalice, nemoj da zamaraš glavu ovde, nije to za tebe! :blum3:
"Šta zna dete šta je dvesta kila..."![]()
Uvek postoji lek za takve osobe koji necu napomenuti.
Nemoj se povlaciti nego nastavi da pises svoje postove sa opcijom ignore sto se tice nekih forumasa. Tako je najbolje.![]()
Kazes sad jeste zezanje pa onda ionako vise nicemu ne sluzi....
Pa tek sad pocinje necemu da sluzi ..... druzenju....
Pevaj ovako:
![]()
ZE je za ZElenu algu na dnu mora
ZA je za ZAbavni zur
NjE je NjEgova originalna fora
dok pevamo na molu duuuur ........
Počeli smo i nas dvoje da se vređamo Bleki? Tj, ti mene, ja tebe do sada nisam.