Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ocigledno si nesto strikala kada se na TV-u prikazivala serija " Kum "......pa ti se ucinilo da je " Konseljere " nesto kao svodnik...desava se......ko ce sve da vidi.....a moras da pazis da se ne ubodes.....

Bata Raka .....je sigurno srecan....sto se ne varas u proceni.....

Da pazljivije citas ukapirao bi ponesto,ovako da ti crtam,ne pada mi na pamet,promasio si i voz i stanicu.
Ove opaske oko strikanja su ti vrlo duhovite!Bas si se potrudio dok si smisljao post sa sve dramskim pauzama.
Vrlo mi se ne dopada tvoj nacin izrazavanja tako da cu i pre nego sam pocela zavrsiti prepisku sa tobom.

Učlanjen(a)
21.06.2010
Poruka
52
Bože dosadan si ko komarac. Ne mogu ni na PP da odgovaram udvaračima a da ti ne napišeš neku glupost. Ovo je sada zadnje jer imam pametnija posla na drugim temama.

Nisu prasad za tebe, nađi ti dobru kozu ili junicu pa opleti. Možeš i kokoš. Kad može da snese jaje...

Dosadan si pubertetlijo. Ajd ćao.

Pa ti si navalila sa svojim budalaštinama ko svinja na mas'an džak(ništa lično). Te Necro,te džoint evo sad sam pubertetlija. Usput fala na tome,davno to beše ali drago mi je da sam ostavio utisak duhom mladom čoveka na tebe. Ja sam oma skonto da se iza te simpatične praseće njuške na avataru krije sredovečna frustrirana žena.

hmm udvarači kažeš. Nekako mi se javlja ovaki neki.
500x_steampoweredvibrator.jpg

Sa ovim bi se najbolje u parila.
Nego piši ti da te ne zadržavam ,posle ću da proverim šta si pametno napisala,samo da nije opet o raznosačiću i lomljenju...

E a da reknem nešto of topic

Dodato posle 12 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A sad malo ozbiljno,ovo ste dugo cekali da vidite,zena parkira auto!
Znam,znam,mrzite nas za volanom!!!

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MqwjRE72wDw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param>[raw]<embed src="http://www.youtube.com/v/MqwjRE72wDw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Draga Ivanjuška,pa zar nisi primetila da se radi o reklami? Takve stvari postoje samo u glupim američkim filmovima u koloru i reklamama za retarde :lol:

A evo kako to ide u stvarnosti snimljene.

[YOUTUBE]8g5xX6L6J2Q[/YOUTUBE]

Elem u potpunosti podržavam osnivanje muškog kluba,ovaj stav je pojačan nerazumevanjem i sprdnjom sa muškim krucijalnim potrebama od strane članice Piggy.
Ulaz bi ipak dozvolio manekenkama,devojkama koje se lepo smeškaju i pametno ćute i curama koje imaju razumevanja za potrebe pravog muškarca.(fudbal,vrste piva,automobilizam,boćanje etc)

Živeli!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.06.2010
Poruka
52
Lepo, lepo. Sada znamo kako izgledaš i zašto ti je nik Big Red. ipak nisi trebao da se fotografišeš. Izgledaš gore nego što sam mogla da zamislim.

'Oćeš da metneš ovo kao avatar?

Ajde,ajde, možeš ti i bolje o toga,nismo deca. I ne znam što edituješ svaku poruku,rekoh ja večeras nešto čudna.

Kao drugo. Naveo sam ispod da mislim da bi ti on bio idealan par,a vidim da ti ipak ja padam na pamet.
Lepo sam rekao daj te specifikacije u vezi oglašavanja u krevetu pa će vidimo,možda ako me zaintrigiraš...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"Elem u potpunosti podržavam osnivanje muškog kluba,ovaj stav je pojačan nerazumevanjem i sprdnjom sa muškim krucijalnim potrebama od strane članice ..."

kad to rece, sve rece

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Nekima bi po bilateralnom sporazumu postignutom preko PP 21.06. bilo bolje da ne insinuiraju, jer će moratorijum na međusobno prepucavanje prestati da važi.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
"Elem u potpunosti podržavam osnivanje muškog kluba,ovaj stav je pojačan nerazumevanjem i sprdnjom sa muškim krucijalnim potrebama od strane članice ..."

kad to rece, sve rece

Ne radi se o nerazumevanju...A sto se sprdjne tice ja bih to vise nazvala zajebancijom ali ne zaje*avanje vas vec kolektivne zabave (kao druzenje) jer ste se vi primili toliko da i ne shvatate da se mi samo salimo,da se niko i ne buni da se to otvori,,(bar ja ne,a mislim ni vecina njih koji postuju ovde),zna se ko se pita o tome,tako da i jesmo protiv(a oni hoce da ga otvore) niko nas ne bi ni pitao da li se slazemo sa tim ....

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Neki su nepopravljivi i vole da "čačkaju mečku po p.Č.u"

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ne radi se o nerazumevanju...A sto se sprdjne tice ja bih to vise nazvala zajebancijom ali ne zaje*avanje vas vec kolektivne zabave (kao druzenje) jer ste se vi primili toliko da i ne shvatate da se mi samo salimo,da se niko i ne buni da se to otvori,,(bar ja ne,a mislim ni vecina njih koji postuju ovde),zna se ko se pita o tome,tako da i jesmo protiv(a oni hoce da ga otvore) niko nas ne bi ni pitao da li se slazemo sa tim ....

Ni meni ne smeta ovaj zaštićeni rezervat prirode sa ugroženim primercima Homo Erectusa.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
za razliku od nekih ja imam pristojnosti. a mecke nisu moj fah. ne padam na zivotinje

Natrag