Bože dosadan si ko komarac. Ne mogu ni na PP da odgovaram udvaračima a da ti ne napišeš neku glupost. Ovo je sada zadnje jer imam pametnija posla na drugim temama.
Nisu prasad za tebe, nađi ti dobru kozu ili junicu pa opleti. Možeš i kokoš. Kad može da snese jaje...
Dosadan si pubertetlijo. Ajd ćao.
Pa ti si navalila sa svojim budalaštinama ko svinja na mas'an džak(ništa lično). Te Necro,te džoint evo sad sam pubertetlija. Usput fala na tome,davno to beše ali drago mi je da sam ostavio utisak duhom mladom čoveka na tebe. Ja sam oma skonto da se iza te simpatične praseće njuške na avataru krije sredovečna frustrirana žena.
hmm udvarači kažeš. Nekako mi se javlja ovaki neki.
Sa ovim bi se najbolje u parila.
Nego piši ti da te ne zadržavam ,posle ću da proverim šta si pametno napisala,samo da nije opet o raznosačiću i lomljenju...
E a da reknem nešto of topic
Dodato posle 12 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
A sad malo ozbiljno,ovo ste dugo cekali da vidite,zena parkira auto!
Znam,znam,mrzite nas za volanom!!!
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MqwjRE72wDw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param>[raw]<embed src="http://www.youtube.com/v/MqwjRE72wDw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
Draga Ivanjuška,pa zar nisi primetila da se radi o reklami? Takve stvari postoje samo u glupim američkim filmovima u koloru i reklamama za retarde :lol:
A evo kako to ide u stvarnosti snimljene.
[YOUTUBE]8g5xX6L6J2Q[/YOUTUBE]
Elem u potpunosti podržavam osnivanje muškog kluba,ovaj stav je pojačan nerazumevanjem i sprdnjom sa muškim krucijalnim potrebama od strane članice Piggy.
Ulaz bi ipak dozvolio manekenkama,devojkama koje se lepo smeškaju i pametno ćute i curama koje imaju razumevanja za potrebe pravog muškarca.(fudbal,vrste piva,automobilizam,boćanje etc)
Živeli!