Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Konseljer,hm.
Nekad se to drugacije zvalo-svod...
Dakle stvarno bi vas trebalo vratiti u vreme matrijarhata,mnogo ste se osilili.
Malo vam je sto su zene "izjednacene"sa vama,kao mala deca ste,ona ima,hocu i ja.
Bata Raka je ako se ja ne varam,muskarac,ali koliko vidim ne otima se da vam otvori forum.A sto se tice konkurencije,nema tog muskarca koga neka zena nije navela na svoju vodenicu,tako da slobodno se borite za svoja prava,ja vas podrzavam u tome,pa posle kad vas dobijemo na svim poljima ne kazete da smo imale prednost.

Hm, mislim da je Konsilijere - savetnik, nisam siguran.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
I bre muškarci, kao mala deca ste...
Pa dobro Re i da je odvedeš na sprat da pričate o sportu - šta ako ona ima bolje sportsko znanje kome ti nemožeš da pariraš? Šta ako se ispostavi da je profesionalna sportiskinja pa ti razgovor naplati...
Eto, zašto nemate svoj klub, neko mora da vas nadgleda i kontroliše - da ne odete u štetu!
Tccc...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pa dobro Re i da je odvedeš na sprat da pričate o sportu - šta ako ona ima bolje sportsko znanje kome ti nemožeš da pariraš? Šta ako se ispostavi da je profesionalna sportiskinja pa ti razgovor naplati...
Eto, zašto nemate svoj klub, neko mora da vas nadgleda i kontroliše - da ne odete u štetu!
Tccc...
Pa neka i naplati, svaka škola se plaća, osim osnovne! :blum3: Misliš da sam malo para dao obnavljajući godine na fakultetu, šta je spram toga jedna nova "sportska informacija"? Pa nećemo valjda naići na sve načitane sportiskinje, valjda će se naći i neka manekenka kojoj je glavna preokupacija mir u svetu i gladna deca Afrike! Čovek se uči dok je živ, treba svakim danom proširivati vidike i sticati nova poznanstva!
:lol::lol::lol:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ali sad vas stvarno pitam -sto vam je toliko stalo do tog kluba,koje teme biste tamo postavljali ?
Npr. tamo ima tema 'zelite li vece grudi' ili tako vec nesto . Jel bi i vi na tu foru postavljali teme ... ali ozbiljno .... bas me interesuje !?
Ionako je glupo kad smo razdvojeni . Sta vam fali u temi 'Ljubev,sex,romantika-to je bas zajednickoa tema.
Cinjenica je da ne mozemo jedni bez drugih yes3

lepo si to primetila. samo, nije mi jasno, kako ti prvo na pamet nije palo da kazes "sta ce nam klub za zene? hajde da ga zatvorimo i svi ostanemo zajedno u ljubav-sex-romantika" umesto onoga sto si pitala.

uostalom, zasto je nemoguce pitanje o povecanju penisa a sasvim sigurno nam ne bi takve bile teme. podrzavam Re-a, Tomisu i brata Liona - klub pod hitno!!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
lepo si to primetila. samo, nije mi jasno, kako ti prvo na pamet nije palo da kazes "sta ce nam klub za zene? hajde da ga zatvorimo i svi ostanemo zajedno u ljubav-sex-romantika" umesto onoga sto si pitala.

uostalom, zasto je nemoguce pitanje o povecanju penisa a sasvim sigurno nam ne bi takve bile teme. podrzavam Re-a, Tomisu i brata Liona - klub pod hitno!!!

Pa pitanje je svakako moguce,nista nije nemoguce,samo sam navela primer u cilu da dobijem odgovor kakve teme bi vi otvarali :)
I dobro, evi javno izjavljujem da podrzavam zatvaranje kluba za zene (tamo ionako ne idem) i ostanemo svi u opstem delu tj. 'Ljubav-sex-romantikayes3.....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Konseljer,hm.
Nekad se to drugacije zvalo-svod...
Dakle stvarno bi vas trebalo vratiti u vreme matrijarhata,mnogo ste se osilili.
Malo vam je sto su zene "izjednacene"sa vama,kao mala deca ste,ona ima,hocu i ja.
Bata Raka je ako se ja ne varam,muskarac,ali koliko vidim ne otima se da vam otvori forum.A sto se tice konkurencije,nema tog muskarca koga neka zena nije navela na svoju vodenicu,tako da slobodno se borite za svoja prava,ja vas podrzavam u tome,pa posle kad vas dobijemo na svim poljima ne kazete da smo imale prednost.

Ocigledno si nesto strikala kada se na TV-u prikazivala serija " Kum "......pa ti se ucinilo da je " Konseljere " nesto kao svodnik...desava se......ko ce sve da vidi.....a moras da pazis da se ne ubodes.....

Bata Raka .....je sigurno srecan....sto se ne varas u proceni.....

Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Tccc...

I bre..... " Pa pusti drugu decu da se igraju....kada se naigraju ....ako im se svidi..... produzice.....eko ne....nece ".....

I nemoj da ih ti kontrolises.....imaju oni svoje mame......

Poslednja izmena:
Natrag