Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Zanimljivo... Bojite se naših komentara? Nemate valjan protivargument za njih? ;)Tccc... A nama vaši komentari u opšte ne smetaju, čak su i dobro-došli... A, gde ste videli ćutljivo žensko? Mada, možda nam ni ne bude interesantno...Zabrane... Tccc...

Ja zaista ne bi imao nista protiv vaših komentara, to bi sigurno bilo pravo osvezenje u poredjenju sa muškim perverzijama....

- Ali, manje više, postoji dobra volja i kakva takva podrska od jednog broja clanova, a eto i zenski rod je zainteresovan da se ova ideja za otvaranje muškog kluba ostvari. Medjutim ne vidim da se neko od uredjivaca javio sa misljenjem da li je to izvodljivo (a jeste) i sta je ukoliko je ima prepreka da se tako nesto ostvari.
Da li ovo uopste cita neko od admina, ili cemo ovako da mrcvarimo temu u nedogled. :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ja zaista ne bi imao nista protiv vaših komentara, to bi sigurno bilo pravo osvezenje u poredjenju sa muškim perverzijama....
Ma znam ja da se pravi muškarci sigurni u sebe ne plaše ženskih komentara, već su ti komentari dobrodošli...
Ako nije izvodljivo da se osnuje "Muški klub" šta misliš o kompromisu - da se onom "Ženski" pridoda "i muški klub" i skine ta pošalica u vidu zabrene?

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Ma znam ja da se pravi muškarci sigurni u sebe ne plaše ženskih komentara, već su ti komentari dobrodošli...
Ako nije izvodljivo da se osnuje "Muški klub" šta misliš o kompromisu - da se onom "Ženski" pridoda "i muški klub" i skine ta pošalica u vidu zabrene?

Ej...pa necemo da pravimo kupleraj....nemoj sad da skreces s koloseka
Hm...ili se bojitek onkurencije :D

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ej...pa necemo da pravimo kupleraj....nemoj sad da skreces s koloseka
Hm...ili se bojitek onkurencije :D

boje se i konkurencije i da izgube status vodece grupe. kad je njihov klub u pitanju to je sasvim ok a cim se pokrene tema za muski klub to je odmah diskriminacija polova

sta reci - zene. ne mozes sa njima - ne mozes bez njih

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Ali sad vas stvarno pitam -sto vam je toliko stalo do tog kluba,koje teme biste tamo postavljali ?
Npr. tamo ima tema 'zelite li vece grudi' ili tako vec nesto . Jel bi i vi na tu foru postavljali teme ... ali ozbiljno .... bas me interesuje !?
Ionako je glupo kad smo razdvojeni . Sta vam fali u temi 'Ljubev,sex,romantika-to je bas zajednickoa tema.
Cinjenica je da ne mozemo jedni bez drugih yes3

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ali sad vas stvarno pitam -sto vam je toliko stalo do tog kluba,koje teme biste tamo postavljali ?
Npr. tamo ima tema 'zelite li vece grudi' ili tako vec nesto . Jel bi i vi na tu foru postavljali teme ... ali ozbiljno .... bas me interesuje !?
Ionako je glupo kad smo razdvojeni . Sta vam fali u temi 'Ljubev,sex,romantika-to je bas zajednickoa tema.
Cinjenica je da ne mozemo jedni bez drugih yes3
Ne znam kako drugi, ali ja sam to zamišljao kao pravi klub, neki kafić, bilo gde, gde bi dolazili članovi SF foruma i samo solo devojke, manekenke, emancipovane, obrazovane, inteligentne, koje obožavaju da piju pivo i gledaju fudbal, slobodno se oblače i nemaju stida, i sa kojima bi posle utakmice odlazili na "solo" razgovore (o sportu), na sprat...
:lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Ne znam kako drugi, ali ja sam to zamišljao kao pravi klub, neki kafić, bilo gde, gde bi dolazili članovi SF foruma i samo solo devojke, manekenke, emancipovane, obrazovane, inteligentne, koje obožavaju da piju pivo i gledaju fudbal, slobodno se oblače i nemaju stida, i sa kojima bi posle utakmice odlazili na "solo" razgovore (o sportu), na sprat...

E pa drugar vi bi i klub za muskarce i to na sprat :fool:
E pa ne moze :)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667

Nikad... ama bas nikad... me nisi razocarao.......

Kada najzad osnujemo taj klub insistiracu da te postave na funkciju " Konseljera ".......ti si " Nepresusni Izvor Ideja ".....

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nikad... ama bas nikad... me nisi razocarao.......

Kada najzad osnujemo taj klub insistiracu da te postave na funkciju " Konseljera ".......ti si " Nepresusni Izvor Ideja ".....

Konseljer,hm.
Nekad se to drugacije zvalo-svod...
Dakle stvarno bi vas trebalo vratiti u vreme matrijarhata,mnogo ste se osilili.
Malo vam je sto su zene "izjednacene"sa vama,kao mala deca ste,ona ima,hocu i ja.
Bata Raka je ako se ja ne varam,muskarac,ali koliko vidim ne otima se da vam otvori forum.A sto se tice konkurencije,nema tog muskarca koga neka zena nije navela na svoju vodenicu,tako da slobodno se borite za svoja prava,ja vas podrzavam u tome,pa posle kad vas dobijemo na svim poljima ne kazete da smo imale prednost.

Natrag