Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zanimljivo... Bojite se naših komentara? Nemate valjan protivargument za njih? Tccc... A nama vaši komentari u opšte ne smetaju, čak su i dobro-došli... A, gde ste videli ćutljivo žensko? Mada, možda nam ni ne bude interesantno...Zabrane... Tccc...
Ma znam ja da se pravi muškarci sigurni u sebe ne plaše ženskih komentara, već su ti komentari dobrodošli...Ja zaista ne bi imao nista protiv vaših komentara, to bi sigurno bilo pravo osvezenje u poredjenju sa muškim perverzijama....
Ma znam ja da se pravi muškarci sigurni u sebe ne plaše ženskih komentara, već su ti komentari dobrodošli...
Ako nije izvodljivo da se osnuje "Muški klub" šta misliš o kompromisu - da se onom "Ženski" pridoda "i muški klub" i skine ta pošalica u vidu zabrene?
Ej...pa necemo da pravimo kupleraj....nemoj sad da skreces s koloseka
Hm...ili se bojitek onkurencije
Ne znam kako drugi, ali ja sam to zamišljao kao pravi klub, neki kafić, bilo gde, gde bi dolazili članovi SF foruma i samo solo devojke, manekenke, emancipovane, obrazovane, inteligentne, koje obožavaju da piju pivo i gledaju fudbal, slobodno se oblače i nemaju stida, i sa kojima bi posle utakmice odlazili na "solo" razgovore (o sportu), na sprat...Ali sad vas stvarno pitam -sto vam je toliko stalo do tog kluba,koje teme biste tamo postavljali ?
Npr. tamo ima tema 'zelite li vece grudi' ili tako vec nesto . Jel bi i vi na tu foru postavljali teme ... ali ozbiljno .... bas me interesuje !?
Ionako je glupo kad smo razdvojeni . Sta vam fali u temi 'Ljubev,sex,romantika-to je bas zajednickoa tema.
Cinjenica je da ne mozemo jedni bez drugih yes3
Ne znam kako drugi, ali ja sam to zamišljao kao pravi klub, neki kafić, bilo gde, gde bi dolazili članovi SF foruma i samo solo devojke, manekenke, emancipovane, obrazovane, inteligentne, koje obožavaju da piju pivo i gledaju fudbal, slobodno se oblače i nemaju stida, i sa kojima bi posle utakmice odlazili na "solo" razgovore (o sportu), na sprat...
:lol::lol::lol:
Ne znam kako drugi, ali ja sam to zamišljao kao pravi klub, neki kafić, bilo gde, gde bi dolazili članovi SF foruma i samo solo devojke, manekenke, emancipovane, obrazovane, inteligentne, koje obožavaju da piju pivo i gledaju fudbal, slobodno se oblače i nemaju stida, i sa kojima bi posle utakmice odlazili na "solo" razgovore (o sportu), na sprat...
:lol::lol::lol:
Nikad... ama bas nikad... me nisi razocarao.......
Kada najzad osnujemo taj klub insistiracu da te postave na funkciju " Konseljera ".......ti si " Nepresusni Izvor Ideja ".....