- Učlanjen(a)
- 26.04.2010
- Poruka
- 2.667
dzaba cekas, nece se desiti. nemamo podrsku
Kada izostane podrska......ostane ......drska......
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dzaba cekas, nece se desiti. nemamo podrsku
Kada izostane podrska......ostane ......drska......
ma super. da znas da obicno tako i bude
sem u pojedinim situacijama ...
Ja baš glasam za taj "Muški klub"!
Ali me interesuje šta ćete tamo da radite sami? Mislim ako ženama zabranite ulaz... Šta ćete da radite jedan drugom ilil jedan sa drugim?...
Znam. znam da je radoznalost ubila mačku, ali pusto žensko - radoznalo...
Pa vidite da ulazite u taj naš klub kao u kafić! Tako da smo mi više mešoviti klub, vi ste rešili da se delite i da stavljate nama ženama zabrane...a zasto mislis da ce muski klub da bude u tom pravcu?? na osnovu iskustva iz vaseg vec postojeceg kluba ili ... ?
Pa vidite da ulazite u taj naš klub kao u kafić! Tako da smo mi više mešoviti klub, vi ste rešili da se delite i da stavljate nama ženama zabrane...
A, kojji je to pravac? :lol::lol::lol:
Ja baš glasam za taj "Muški klub"!
Ali me interesuje šta ćete tamo da radite sami? Mislim ako ženama zabranite ulaz... Šta ćete da radite jedan drugom ilil jedan sa drugim?...
Znam. znam da je radoznalost ubila mačku, ali pusto žensko - radoznalo...
Ja imam " Bolju Ideju "
To je > " Muski Klub ".......zenama je dozvoljen ulaz .....ali zabranjen..." Komentar "
Pa mozete do mile volje da gledate kao " Posmatraci ".....
Zanimljivo... Bojite se naših komentara? Nemate valjan protivargument za njih? Tccc... A nama vaši komentari u opšte ne smetaju, čak su i dobro-došli... A, gde ste videli ćutljivo žensko? Mada, možda nam ni ne bude interesantno...Zabrane... Tccc...