Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
ja sam vec pokrenuo to pitanje. PITANJA I PREDLOZI U VEZI FORUMA - SAMO ZA ODRASLE [treci post u temi]. trazio sam i odeljak samo za odrasle i odeljak samo za muskarce. procitajte temu da ne bi doslo do dupleranja, vec je i previse toga bilo u zadnje vreme

Da video sam, nije kao tema vec u okviru samo za odrasle, pa zato nisam mogao da nadjem jel ima slicna tema.
- Ali ne vidim da je neko odgovorio ili dao konkretan predlog za konkurentnu temu. Tako da sto rece 'ivanjuska' niko nam ne brani ali niko ni ne odobrava !?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Da video sam, nije kao tema vec u okviru samo za odrasle, pa zato nisam mogao da nadjem jel ima slicna tema.
- Ali ne vidim da je neko odgovorio ili dao konkretan predlog za konkurentnu temu. Tako da sto rece 'ivanjuska' niko nam ne brani ali niko ni ne odobrava !?

Pa muskarci,morate se ponekad boriti za svoja prava.Ne mogu zene sve na tacnu da vam serviraju.
Evo,ja vam odobravam,ali molim ono-zabranjen ulaz za zene,ako to ne pise,nije fora.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Pa nista vam ne fali i u klubu za zene :blum3: ....

Pisite tamo isto sto bi pisali i u klubu za muskarce :)

Re se vec uklopio :) :) :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Pa nista vam ne fali i u klubu za zene :blum3: ....

Pisite tamo isto sto bi pisali i u klubu za muskarce :)

Re se vec uklopio :) :) :)

E,sujeta je cudo.
Kad budete resili da otvrite svoj klub,zloupotrebicu pravo i postavicu jedno pitanje koje me vec dugo zanima,da budem preciznija-odgovor na njega me zanima.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Joaj bre Ivanjuska sad i mene zanima to pitanje :)

Ti si divno zensko stvorenje,cista srca,zato tako i zboris,a oni,ma znaju odakle ce vetar da dune pa se ucutali,ne bil' proslo.Al,Djura strpljiv covek,sacekacu ja njih.

Cuj,granice..nebo je granica...I jos nesto,radoznalost nije ubila macku!

Poslednja izmena:
Natrag