Kalendar kojim se belezi Uskrsenje Isusa Hrista

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Samo zato što se ne odvajam ili ne pozivan na odvajanje zato sam licemer?

Nisi samo notorni i drski licemjer, nego si i notorni i drski lažov. Jer ja lijepo reče - mantraš o zapovijedima iz Torah, a mene proglašavaš rigidnim i šizofrenim kada te pitam poštuješ li ti te zapovijedi. A vidi što ti gore slaga na mene.

Hipokrizija i laž. Sda se uvjerismo da si i licemjer i lažov. Ali što i očekivati od čovjeka klanjatelja patološkim lažovima Albertu Riveri i Valteru Veithu.

Pitam te povodom toga..da li se u Isusovo vreme sprovodio u potpunosti krivični postupak za kršenje verskih zakona? Da ili ne?

A što ti imaš s Isusom? Ti koji tvrdiš da su Isus i đavlina jednaki "bogovi". Prestani vrijeđati kršćane.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne možeš biti za Sveto Pismo a odbacivati načelo koje uzdiže to Sveto Pismo.

Mi kršćani nismo idolopoklonici knjige, čak ni Biblije, kao što ste vi subotari idolopoklonici "ukradenih, plagiranih tekstova proročice koja je govorila u drskosti.

Pitam te četvrti put..da li je u Isusovo vreme sprovođen krivčni postupak protiv kršenja verskih zakona u Izraelu i navedi neki primer?

A ja tebe po stoti put. Što ti imaš s Isusom? Ti koji tvrdiš da su Isus i đavlina jednaki "bogovi". Prestani vrijeđati kršćane.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mi kršćani nismo idolopoklonici knjige, čak ni Biblije

Jedno je idolopoklonstvo a drugo je propagiranje Biblije. Sola Scriptura je načelo koje promoviše Sveto Pismo. Ti ne možeš biti protiv načela koje uzdiže Pismo a da u isto vreme uzdižeš Pismo. Ili si za ili si protiv Pisma. Ako si protiv načela koje uzdiže Pismo ti si protiv i onoga što to načelo uzdiže. Ne možeš sedeti na dve stolice

A ja tebe po stoti put. Što ti imaš s Isusom?

Pa sada ćemo da vidmo šta Isus ima sa krivičnim zakonikom koji ti navodno uzdižeš. Dakle, pretiti ti još jedno obelodanjivanje nedoslednosti. Zato te peti put pitam je li se primenjivao tvoj krivčni zakonik protiv prekršaja verskih načela u Isusovo vreme?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jedno je idolopoklonstvo a drugo je propagiranje Biblije. Sola Scriptura je načelo koje promoviše Sveto Pismo.

Sola Scriptura je đavlija izmišljotina, a da je to točno najbolje pokazuju protestantske sekte koje su se "nakotile" na 50-tak tisuća.

Ti ne možeš biti protiv načela koje uzdiže Pismo

Ja i nisam protiv toga. Ja sam protiv đavlijeg principa Sola Scripture. A da sam u pravu najbolje pokazuju protestantske sekte koje su se "nakotile" na 50-tak tisuća.

Ili si za ili si protiv Pisma.

Točno. Ako si pripadnik jedne svete katoličke i apostolske Crkve onda si i za Pismo, jer je Crkva roditeljica i čuvarica Pisma.

Pa sada ćemo da vidmo šta Isus ima sa krivičnim zakonikom koji ti navodno uzdižeš.

Što s Isusom imaš ti, čovječe, koji tvrdiš da su đavlina i Isus jednaki "bogovi". I što s Isusom imaš ti, čovječe, kojem se gadi i povraća na sam spomen Novog zavjeta?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Što s Isusom imaš ti, čovječe, koji tvrdiš da su đavlina i Isus jednaki "bogovi". I što s Isusom imaš ti, čovječe, kojem se gadi i povraća na sam spomen Novog zavjeta?

Dobro šta ti imaš kada učiš da je Isus i Biblija đavolja izmišljotina?

Ti nikakav Zavet ne veruješ jer smatraš da je načelo koje uzdiže Isusa i Bibliju od đavola. Šta onda imamo pričati?

Nego šesti put nema odgovra na pitanje...a to je da li se u Isusovo vreme primenjivao krivični zakonik po pitanju kršenja verskih pravila za koji si ti zapeo pa zapeo?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kao i Biblija što je verovatno đavolja izmišljotina. Vidi nema dve stolice samo jedna. Ili si na strasni Biblije ili si protiv. Ti si otvoreno protiv.

Reče notorni i drski licemjer kojemu se povraća na samo spominjanje Novog zavjeta. Ponavljam. Lutherovo "Sola Scriptura" je đavlija izmišljotina i podvala.

Ti nikakav Zavet ne veruješ jer smatraš da je načelo koje uzdiže Isusa i Bibliju od đavola. Šta onda imamo pričati?

Što s Isusom i Biblijom može imati čovkek, kao ti, kojemu je Isus jednak đavlini, a na samo spominjanje Novog zavjeta mu se gadi i povraća.

Znači ti nisi za Pismo, da li vidiš da si to jasno rekao. Nisi za Pismo zbog Pisma već zbog neke zajednice. Za samo Pismo nisi.

Što ti imaš s Pismom, koji roditeljicu Pisma Kurvom nazivaš. Sram te bilo. Ali mene zato šizofrenim proglašavaš. :) Još "brata Jelenića", Iliju Laodikeju, nisi dostigao, on me je "krstio" životinjom i vragom bez rogova i repa. :):)

Natrag