Član
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poruka
- 2.380
Vidi, u telu nije ni Isus video prirodu Boga. On kao Čovek nije video Jahvea tj.nije mogao videti puninu slave Jahve-a. Video Ga je kao i mi...u slavi karaktera i pokazao ju je.
Ti ćeš mene učiti?
Jovane, prihvati realnost, odlučio si biti sam-svoj-majstor i po svojim idejama ne možeš pripadati ni jednoj religioznoj zajednici, pa ni adventistima jer nisi prihvatio službeno vjerovanje te zajednice. Tvoja je stvar što ćeš ti ubacivati u svoju torbu/dušu, ali brate, tu mješavinu teoloških i ideoloških zabluda koje imaš ne vode te nikuda, osim u raslojavanje vlastitog bića. Kao razbijeno ogledalo.
Inače, nama Isus pomaže da smirimo dušu, da se sabiremo u Njemu, da po Njegovoj milosti doista budemo hram Božji, da težimo za tim da On živi u nama i mi u Njemu i -sve milosti koje nam je Isus obećao da će nam dati kad Ga zamolimo. Ali tebi je Isus-kamen spoticanja.
Nitko se neće složiti s tobom, to je jasno. Ne znam ni zašto uopće raspravljamo.., makar je dobro vidjeti do kud seže ljudski um u svojim zabludama. I tko mu ubacuje ideje.