Jovan 1:1 -Objasnjenje

Da li su Otac i Sin ISTI bas u svemu?

• DA, Isti su u svemu

Votes: 15 46,9%
  • NE, Nisu isti.Razlikuju se barem po Starosti

Votes: 17 53,1%

• Total voters
    32
Član
Učlanjen(a)
21.09.2012
Poruka
302
Taktičaru pozdrav.
Potrudio si se mene opisati ali pitanja nisu bila o meni već o ONOME u citatu. Samo sam predložio način kako da mi odgovoriš jer u gornjem je više svojih želja od odgovora zato mi to nije validno ni po jednom osnovu.
Zamolio bih te da mi odgovoris: koje sam to kontradikcije napravio?
I sta od onog sto sam rekao nije po Bibliji???

Unapred hvala!
Kad Taktičar može sebi udariti tri kontre možeš i ti jednu šta fali.
Koje su to tri kontre?

Da li si u stanju da mi kazes samo jednu ili ces nastaviti da se sprdas i da pricas neozbiljno?!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Zoki će razumeti ne brini.

Taktičar
,,Koje su to tri kontre?
Da li si u stanju da mi kazes samo jednu ili ces nastaviti da se sprdas i da pricas neozbiljno?!,,

Odvojiću malo vremena da čuješ šta si napisao i Zokiju-Piramidi sam ostao dužan odgovor pa ću i tebi tad odgovoriti ali ne samo na tri kontre već ću se celim tekstom pozabaviti i čućeš više desetina neistina u tom izlaganju samo se malo strpi ako Bog da u subotu možda odgovorim obojici.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
TAKTIČAR:

,,Jehova ti se otkriva kroz svoga prvorodjenog sina Isusa Hrista, koi je sa Jehovom eonima godina i koji ga u potpunosti i najbolje poznaje. Ko nam moze bolje pokazati Oca Jehovu od njegovog sina Isusa?!

A KAKO GA JE POKAZAO...?
ISUS REČE ZA OCA DA GA VIDEŠE!!!!
NE REČE OPISAĆU VAM GA ILI ĆE POKUŠATI IMITIRATI KARAKTERNE OSOBINE VEĆ VIDITE GA JER JE TOLIKO SA NJIMA I JOŠ GA NE POZNAŠE KAO NI TI DANAS.

Rekao sam ti gore da je Pavle druge poucavao da je Hrist sin Boziji, NIKADA nije poucavao da je Hrist Bog! On je propovedao Hrista to je neminovno, ali nije nikada rekao da treba da obozavamo Hrista kao Boga. Pavle je propovedajuci druge pozivao da dodju na put Hristov, da pre svega Hristu veruju i da rade ono sto im je on zapovedio.

KAD BUDEŠ MOGAO ČUTI KO JE STIGAO ZA GLASOM KOJI VIČE I KO ĆE BITI SIN ŠTO DOLAZI ONDA ĆEŠ RAZUMETI TAJNU POBOŽNOSTI I KO SE JAVIO U TELU A DOTLE OSTAJE OKOV DOGME.

Procitaj jevandjelja i pogledaj sta je Hrist ucio i to radi, citaj dalje poslanice pa ces videti da apostoli to sto je Hrist ucio i rade. Dok citas poslanice razmisljaj o tome kome apostoli ukazuju obozavanje prema prvoj i najvecoj zapovesti. Nemoj da se iznenadis kad ih procitas sve da Hristu takvo obozavanje nisu ukazivali NIKAD!

OVDE SI U PRAVU ZAISTA SVOJIMA DOĐE I NE PRIMIŠE GA I NISU GA KAO BOGA PROSLAVILI JER GA TAD NE POZNAŠE ALI POTOM SU ŽIVOTE POLOŽILI ZA IME JEHOŠUA A TI NI DANAS NISI SPREMAN ZA TO IME POLOŽITI ŽIVOT NITI SE KRSTITI U TO IME NITI MU DUH SVOJ PREDATI U RUKE A ŽELIŠ UČITI O BOGU....

gore iznad sam ti detaljno sve iz celog tvog posta odgovorio kao sendvič tvoj tekst pa odgovor pregledno i jasno a urednik je to izbrisao tako ti je uskratio mogućnost kao i drugima da čujete šta je napisano a da ponavljam nebih. I ovde sam ostatak teksta po istom primeru uradio i ovaj zasad nije obrisan dok si gore imao Biblijske citate kao odgovor na svaku tvoju tvrdnju.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Molim Vas ako može pojašnjenje u vezi uzastopnih postova, šta pod tim podrazumevate?
Ako nekome želim odgovoriti na njegov tekst moram i taj tekst kao podlogu imati jer u protivnom sve što bih pisao nema smisla. Hvala na razumevanju.
Citiranje kao i multicitiranje je dozvoljeno. Nije dozvoljeno postavljanje uzastopnih postova, bez obzira da li su sa citatom ili ne. Ne znam šta je ovdje nejasno?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Citiranje kao i multicitiranje je dozvoljeno. Nije dozvoljeno postavljanje uzastopnih postova, bez obzira da li su sa citatom ili ne. Ne znam šta je ovdje nejasno?

U gornjem izbrisanom mi postu sam učinio isto a to znači ostavio tekst sagovornika-citirao ga i u pasusima odgovarao na svaki deo teksta i ništa nisam ponavljao niti duplirao...dobro, to je vaš izbor kako ćete postupiti time je uskraćen dat odgovor u Biblijskim citatima i ja tu ne mogu ništa.Post je bio dugačak i podelio sam ga u dva dela prvi veći je izbrisan a kraći ispod ostao a po istom načinu su rađeni.
Hvala na obaveštenju.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
U gornjem izbrisanom mi postu sam učinio isto a to znači ostavio tekst sagovornika-citirao ga i u pasusima odgovarao na svaki deo teksta i ništa nisam ponavljao niti duplirao...dobro, to je vaš izbor kako ćete postupiti time je uskraćen dat odgovor u Biblijskim citatima i ja tu ne mogu ništa.Post je bio dugačak i podelio sam ga u dva dela prvi veći je izbrisan a kraći ispod ostao a po istom načinu su rađeni.
Hvala na obaveštenju.
Evo kako je izgledao tvoj izbrisani post:
screenshot26.jpg

Kao što vidiš, nema na njemu nikakvog tvoga teksta, a to je vjerovatno zbog toga što nisi pravilno uradio citiranje.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Evo kako je izgledao tvoj izbrisani post:
screenshot26.jpg

Kao što vidiš, nema na njemu nikakvog tvoga teksta, a to je vjerovatno zbog toga što nisi pravilno uradio citiranje.

Ako ti tako kažeš....post je bio postavljen sve sa citatima i čitao sam ga dok nije obrisan ali to već nije moja krivica.U redu je može i bez njega.

Natrag