VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
[/COLOR][/COLOR]
???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
[/COLOR][/COLOR]
Zamolio bih te da mi odgovoris: koje sam to kontradikcije napravio?Taktičaru pozdrav.
Potrudio si se mene opisati ali pitanja nisu bila o meni već o ONOME u citatu. Samo sam predložio način kako da mi odgovoriš jer u gornjem je više svojih želja od odgovora zato mi to nije validno ni po jednom osnovu.
Koje su to tri kontre?Kad Taktičar može sebi udariti tri kontre možeš i ti jednu šta fali.
Ne postavljajte uzastopne postove!
Citiranje kao i multicitiranje je dozvoljeno. Nije dozvoljeno postavljanje uzastopnih postova, bez obzira da li su sa citatom ili ne. Ne znam šta je ovdje nejasno?Molim Vas ako može pojašnjenje u vezi uzastopnih postova, šta pod tim podrazumevate?
Ako nekome želim odgovoriti na njegov tekst moram i taj tekst kao podlogu imati jer u protivnom sve što bih pisao nema smisla. Hvala na razumevanju.
Citiranje kao i multicitiranje je dozvoljeno. Nije dozvoljeno postavljanje uzastopnih postova, bez obzira da li su sa citatom ili ne. Ne znam šta je ovdje nejasno?
Evo kako je izgledao tvoj izbrisani post:U gornjem izbrisanom mi postu sam učinio isto a to znači ostavio tekst sagovornika-citirao ga i u pasusima odgovarao na svaki deo teksta i ništa nisam ponavljao niti duplirao...dobro, to je vaš izbor kako ćete postupiti time je uskraćen dat odgovor u Biblijskim citatima i ja tu ne mogu ništa.Post je bio dugačak i podelio sam ga u dva dela prvi veći je izbrisan a kraći ispod ostao a po istom načinu su rađeni.
Hvala na obaveštenju.
Evo kako je izgledao tvoj izbrisani post:
Kao što vidiš, nema na njemu nikakvog tvoga teksta, a to je vjerovatno zbog toga što nisi pravilno uradio citiranje.