Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako ti i Isusove reci nista ne znace oda si ti burazeru u teskom problemu kako mozezs pobiti njegove reci jesi li ti normalan .Pise da je se Isus Bog koji se ponizio zrtvovao, a u kontekstu koji ti je vec prikazan - Bog je zajednica tri licnosti.
Ako ti sve napisano nije dovoljno da to razumes - onda si u problemu.
Vi ste skroz neozbiljni...
Gordom čoveku je jako teško da prizna svoju pogrešku ili da greši, zato što misli da je uvek u pravu.
Ja kad nešto ne znam onda pitam i pitam sve dok ne dobijem odgovor.
A pitanja su: Gde u tvojoj Bibliji zabeleženo
Presveto Trojstvo ili Presveta Trojca.
Jedan Bog je sklop, skup od Tri božanstava.
"Mnoštvo u jednini" opisuje jednoga Boga, dva JEHOVA.
Bog se utelovio, Bog se rodio, Bog patio, Bog pretrpeo muke i umro.
Bog se žrtvovao za čovekov greh.
Tri u jedan (Trojedan) ili jedan, tri osobe sa tri lica.
Ja kad ne znam onda pitam, a pitam sve dok ne dobijem odgovor.
Nemam nameru da ulazim u vašu krivoveru i da raspravljam te vaše dogme bazirane ni na što.
Sustinski, fanaticno diskutovati o jednoj temi na nacin na koji to cini nas prijatelj Apocketz - je stvarno neozbiljno.
Ja nemam nista protiv da on veruje u to sto smatra ispravnim, ne napadajuci druge za njihovo uverenje, jer svako iznosi svoje dokaze, i drugi ih mogu prihvatiti ili odbaciti, bez da ta njihova slobodna volja da veruju u sta zele u njemu proizvodi gnev, negodovanje ili ljutnju.
Ali sta ce mo, svi smo razliciti, sa razlicitim temperamentom.
Slazem se..
Ja nemam nista protiv da on veruje u to sto zeli, ali zasto se ljuti na nas sto mi verujemo drugacije?
Nemam ja sebi sta da pojasnjavam. Objasni nam ti umesto sto nas prozivas, daj argumente da razgovaramo kao ljudi.
Ti ponavljas jedno isto u krug, a ne mi.
Onaj ko objektivno posmatra tok diskusije to moze videti.
Nemas ti potrebe nama sta da osporavas.
Ako to cinis, onda moras biti spreman da se ukljucis u diskusiju, i prihvatis mogucnost da neko ospori i tvoju.
Treba objektivno da sagledavas cinjenice..
Sve ostalo sto ti radis je monolog a ne dijalog.
I nema nikakve svrhe..
Umesto da ti postavljas pitanja stalno, ja bi tebi postavio tri.
Prva dva glase:
Da li je Isus u bibliji nazvan: ''Bog''?
Da li je Otac u bibliji nazvan: ''Bog''?