Jovan 1:1 -Objasnjenje

Da li su Otac i Sin ISTI bas u svemu?

• DA, Isti su u svemu

Votes: 15 46,9%
  • NE, Nisu isti.Razlikuju se barem po Starosti

Votes: 17 53,1%

• Total voters
    32
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ti hoces nesto da nam pojasnis, a ni sam ne znas da kazes u sta ti verujes?
Naravno da mi je stalo do istine, i svakom je to jasno, ali koliko vidim tebi nije.
Zasto ne odgovars na moja pitanja?
Cega se bojis?

Ne moram ja da idem na drugu temu, ovo je u skladu sa temom i zato trazim tvoj odgovor.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Naravno da mi je stalo, i svakom je to jasno, ali koliko vidim tebi nije.
Zasto ne odgovars na moja pitanja?
Cega se bojis?

Pa onda kolega idi na temu tvoje vere Sveto Trojstvo i diskutiraj kako se to radi u svim normalnim a i kulturnim zemljama, ako nešto našišeš što nije Biblijsko učenje ne treba da te pogodi i da to svatiš za napad, nego pojasni o čemu se radi. hajd vidimo se na temi Sveto Trojstvo.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa onda kolega idi na temu tvoje vere Sveto Trojstvo i diskutiraj kako se to radi u svim normalnim a i kulturnim zemljama, ako nešto našišeš što nije Biblijsko učenje ne treba da te pogodi i da to svatiš za napad, nego pojasni o čemu se radi. hajd vidimo se na temi Sveto Trojstvo.

Polako odgovaraj, pisemo u isto vreme, ovde mi odgovori, to je u skladu sa temom..
Kao prvo Bog Otac i Bog Sin se spominju u Jovanu 1:1.

Dakle ja pitam tebe:

Da li se u bibliji Otac naziva Bogom?
Da li se u bibliji Isus naziva Bogom?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
nije istina ja sam te nasao da gresis a ti nisi priznao vec si se javio jurivaki da obrise post kako drugi ne bi videli
:D

Prijatelju, procitaj pravila foruma, ti si napravio gresku i krsis pravilnik. Ja sa tvojim postovima nemam nista, niti imam moc da ih brisem, niti sam ih prijavio...
I nisam pogresio u nijednoj reci sto sam rekao, ako imas relevantne dokaze onda ih izlozi i biblijom dokazi da moje reci su suprotne svetom pismu.
Sve najbolje..

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
nije istina ja sam te nasao da gresis a ti nisi priznao vec si se javio jurivaki da obrise post kako drugi ne bi videli
:D
Prestani sa insinuacijama i drskim ponašanjem. Odakle ti smjelost za ovakavu tvrdnju? Jurivaka ne briše postove ni po čijoj narudžbi. Ako želiš pisati na ovom forumu, onda se ponašaj uljudno. Ovo nije forum uličnog traća, nego forum religije.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Prestani sa insinuacijama i drskim ponašanjem. Odakle ti smjelost za ovakavu tvrdnju? Jurivaka ne briše postove ni po čijoj narudžbi. Ako želiš pisati na ovom forumu, onda se ponašaj uljudno. Ovo nije forum uličnog traća, nego forum religije.
Polako odgovaraj, pisemo u isto vreme, ovde mi odgovori, to je u skladu sa temom..
Kao prvo Bog Otac i Bog Sin se spominju u Jovanu 1:1.

Dakle ja pitam tebe:

Da li se u bibliji Otac naziva Bogom?
Da li se u bibliji Isus naziva Bogom?

Odgovorio sam ti na drugu temu evo odgovoriću ti i ovde sa DA i NE

Ti postavi par pitanja pa je red da i ja postvim par pitanja, dogovoreno?

[/QUOTE]Da li se u bibliji Otac naziva Bogom?[/QUOTE]
DA

[/QUOTE]Da li se u bibliji Isus naziva Bogom?[/QUOTE]
DA

Izvoli još par pitanja.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Neka mire000 bira jednu temu, gde mu više odgovara meni je sve jedno, Ja mogu slaviti moga JEDNOGA Boga i ovde kao i makar gde.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322

Pitanje skim vi malibrojni raspravljali ? sami sa sobom .

Poslednja izmena:
Natrag