Jevrejima, glava 4

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
I mene si sada ubedio u ISTINITOST TVOJIH REČI.

Sigurno je
mrsavkić mislio sve najbolje o EGW !
I da je to pravi Božiji prorok koji je imao više vizija od svih proroka zajedno. I da nam je ona sve jasno i tačno dala u vezi učenja Adventne Crkve. I da je to bila PRAVA UČITELJICA NAS VERNIKA, i da............

A onda kada je
mrsavkić pročitao moje postove - Naglo se predomislio i počeo da zastupa moje mišljenje da je EGW jedan običan prevarant i manipulator ljudskim parama i dušama.......

Pa dobro to je razumljivo s obzirom na
mrsavkićeve godine. Sigurno on ima oko 16,5 godina, a to su još uvek tinejdžerske godine, i da je još mlad, neskusan i povodljiv. Pa ga možemo razumeti.

Hvala ti na ovoj ISTINI i obaveštenju brate Laodikeja.

Godine tu ne igraju nikakvu ulogu.
Ja sam poceo da tragam za smislom zivota sa 15.
Svaciji zivotni putevi su razliciti, i mi nismo ljudi koji smo nepogresivi u svom rasudjivanju.
ERARE HUMANE EST - ljudski je gresiti, kaze jedna latinska poslovica..

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Није Хелен тек тако имала "визије", иза тога стоји једна група људи (моћна секта) која је раширена у свим порама друштва и оснива којекаве покрете, владине и невладине организације, налази се у црквама, оформљава секте и политичке партије итд. Сама слика говори ко су ти људи:

SDA masoni 5.JPG

Чак је Лаодикеја ухваћен у лажи када је тврдио да на гробу Хелен Вајт не пише оно што пише, а у питању је масонски обелиск. Наравно, после тога се правио као да се ништа није догодило, па је наставио да глуми просветитеља и оног који се "просветљује", баш као и масони (илуминација - просветљење - илуминати итд.). Све су то неки детаљи који нам говоре ко су ти људи и одакле им толике силне "визије".

ellen_g_white-freemasonry.jpgSDA masoni 4.JPG

Човек прво мора да зна са ким има посла, а ова дружина (и профил људи) је заслужна (крива) за многе лажи за које се данас верује да су апсолутне истине. Веома убедљиво и прорачунато обмањују свет и та сила обмане је зна се чија...

Павле рече:

11. И зато ће им Бог послати силу преваре, да верују лажи;
12. Да приме суд сви који не вероваше истини, него волеше неправду.
13. А ми смо дужни свагда захваљивати Богу за вас, браћо љубазна Господу! Што вас је Бог од почетка изабрао за спасење у светињи Духа и вери истине.
14. У које вас дозва јеванђељем нашим, да добијете славу Господа нашег Исуса Христа.
15. Тако дакле, браћо, стојте и држите уредбе којима се научисте или речју или из посланице наше. (2.Солуњанима 2)

... а не из књига Хелен Вајт
.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
zamislite ne jevreje koji se raspravljaju o necemu sto je upuceno jevrejima, pa to nema nikakve logika xD

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Јеврејима 4. глава је пресудна за откривање адвентистичке јереси, зато се тако грчевито боре на свакој, али свакој теми. Где год погледаш - СУБОТА! Јер то је један од два главна "стуба носача" адвентизма. Ако се то пољуља или сруши, секта нема разлог постојања. Ова тему ћу увек користити где год видим да се спомене суботарење, а ко ће бановати - нека банује. Ако они могу да суботаре на свим темема, ја могу да постујем оно што говори да субота не треба да се светкује.

Ова тема је буздован који удари међу рогове адвентизам. Чак и ту покушавају да врдају и изокрену, а то што сам показао да су им оснивачи масони (кабалистички суботари), то се уклапа у ово зашто саблажњавају управо хришћане. Хришћани су ЦИЉНА ГРУПА ове јереси масона. Тај одељак има одређени задатак и веома успешно трује. Понављају постове 1000...000 пута, па ћу и ја за њима.
Ја припадам мањини, а они господаре интернетом. Свако мало, па исплива по неки нови верник који заговара њихове јереси иако није у тој секти. Што говори колико су моћни и колико су плодоносни њихови добро плаћени маркетиншки подухвати.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Јеврејима 4. глава је пресудна за откривање адвентистичке јереси, зато се тако грчевито боре на свакој, али свакој теми. Где год погледаш - СУБОТА! Јер то је један од два главна "стуба носача" адвентизма. Ако се то пољуља или сруши, секта нема разлог постојања. Ова тему ћу увек користити где год видим да се спомене суботарење, а ко ће бановати - нека банује. Ако они могу да суботаре на свим темема, ја могу да постујем оно што говори да субота не треба да се светкује.

Ова тема је буздован који удари међу рогове адвентизам. Чак и ту покушавају да врдају и изокрену, а то што сам показао да су им оснивачи масони (кабалистички суботари), то се уклапа у ово зашто саблажњавају управо хришћане. Хришћани су ЦИЉНА ГРУПА ове јереси масона. Тај одељак има одређени задатак и веома успешно трује. Понављају постове 1000...000 пута, па ћу и ја за њима.
Ја припадам мањини, а они господаре интернетом. Свако мало, па исплива по неки нови верник који заговара њихове јереси иако није у тој секти. Што говори колико су моћни и колико су плодоносни њихови добро плаћени маркетиншки подухвати.

Mislim da su vas Laodikeja i adventisti dobili na temu subote. Ni u jednom trenutku niste mogli da demonstrirate da je subota ukinuta a da je nedelja dan za svetkovanje. Mislim da to vredi da se napomene.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
То теба хришћани да просуде, јер се њих тиче и треба да спознају шта је Господ Исус учинио за њих.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
То теба хришћани да просуде, јер се њих тиче и треба да спознају шта је Господ Исус учинио за њих.

Tesko da mogu da budu nepristrasni. Sa druge strane meni je svejedno, vikend je vikend ali na osnovu onog sto je prezentovano ovde adventisti su bili ubedljiviji a moram da napomenem i tolerantniji i kulturniji. Cinjenica je da nemas nedelju u bibliji a subotu imas. Ja sam samo neutralni posmatrac.

Natrag