Član
- Učlanjen(a)
- 19.12.2009
- Poruka
- 193
Molim, da se piše o temi!
Evo kad ne moze te prevariti ni naseg zalutalog brata Jurivaku da vam se prikljuci sta da vam kazem!!!:acute:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sektore, ratni druže, daj izvedi me na "pravi put"! Nemoj samo da anatemišeš neistomišljenike, gdje ti je hrišćanska ljubav? Koliko sam shvatio, ti si se borio "za krst časni i slobodu zlatnu". E, sad mi reci samo jednu stvar. Da li si se borio za slobodu samo onih Srba koji su vjernici, ili si se borio za slobodu svih dobrih ljudi, pa bili oni i Jehovini svjedoci?Evo kad ne moze te prevariti ni naseg zalutalog brata Jurivaku da vam se prikljuci sta da vam kazem!!!:acute:
Sektore, ratni druže, daj izvedi me na "pravi put"! Nemoj samo da anatemišeš neistomišljenike, gdje ti je hrišćanska ljubav? Koliko sam shvatio, ti si se borio "za krst časni i slobodu zlatnu". E, sad mi reci samo jednu stvar. Da li si se borio za slobodu samo onih Srba koji su vjernici, ili si se borio za slobodu svih dobrih ljudi, pa bili oni i Jehovini svjedoci?
Ko god je meni bio iza ledja osjecao se sigurnim jer je znao da se ja ne povlacim i da cu dati svoj zivot da se nejac spasi za to sam i odlikovan!
Ali sam i odlikovan i za to jer sam bio najmladji borac u brigadi imao sam 16 god kada sam se prikljucio dobrovoljcima koji su dosli (ne smijem da kazem odakle)!Ranjen sam 95.g. od tenkovske granate ali sam dobro jer me Gospod spasio!Bio sam i na Kosovu sve do dolaska nato snaga!
A sada ti meni reci Jurivaka sta si ti uradio da nekoga spasis ili sta si uradio za drzavu Srbiju svoju domovinu?
Ko god je meni bio iza ledja osjecao se sigurnim jer je znao da se ja ne povlacim i da cu dati svoj zivot da se nejac spasi za to sam i odlikovan.
pitao sam te da li si se borio samo za pravoslavnu vjeru, ili za sve dobre ljude, uključujući i Jehovine svjedoke.
Nisam Sectorov, "drveni" advokat ali čovek je odgovorio...
A pitanje ti je malo nekorektno, pogotovo što si ubacio "za pravoslavnu veru", pa većina nas je učestvovala u građanskom ratu a to što je imao i prizvuk verskog zbog veroispovesti učesnika, ne znači da je rat bio verski...Učestvovali su i ateisti...
Pa to ti pricam vidis da smo se sporazumjeli!:angel:
Ako hoce jos neki da ga spremim tamo dok sam voljantriniti