Član
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poruka
- 535
93.g.juli mjesec imamo zestok napad jedva izdrzavamo da ne probiju liniju fali nam ljudi da pokrijem rovove a nemamo ih ako prodju sve je poklano jer nama iza ledja su djeca i zene!kad do mene dotrcava jedan vojnik i kaze da imamo jednog covjeka u obliznjoj kuci ali on nece na liniju i nece da uzme oruzje u ruke!!!Otrcim do te kuce pitam ga sta je sa tobom a on meni odgovara ja sam Jehovin svjedok(subotar) reko ja njemu nema veze sta si trebas nam a on meni kaze da to njega ne zanima!:butcher:
Pogrešio si vojniče! Jehovin Svedok i subotar su 2 različite religije.
Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Dogme donete na Vaseljenskim saborima sluze da se ne predje granica izmedju istine i zablude.Pravoslavni hriscani svoje duse lece u crkvama,pricescivanjem. Nas iscelitelj je Gospod.Verujemo u Sveto Trojstvo Oca ,Sina i Svetog Duha. Katolici veri pristupaju intelektualno ,emotivno.Istocnjacko ucenje vere ,ima ih vise ,negira obozenje.Sto se tice JS,oni su totalno zabludele duse,bez pravog saznanja o Bogu.Odbacivanje Krsta,Svetog Trojstva kao zajednice...i jos mnogo toga. Zamislite samo primer odbacivanja transfuzije kada je neophodna da bi se spasao zivot?
Sve to što si izneo imalo bi smisla kad bi naveo biblijske stavke koji to i podržavaju, ovako samo su priče koje lepo zvuče.
:hi2:
Poslednja izmena: