Isusovo telo nakon uskrsenja-kako se prepoznaje

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
THE JEHOVAH'S WITNESS A DAUGHTER OF THE CATHOLIC CHURCH

This Satanic society used Catholic Church Sources in order to produce its New World Translation.

Poštovani prijatelju, neko napiše naslov teksta: "Jehovini svedoci su potomci katoličke crkve"
U tom tekstu napiše:"Ovo satansko društvo je koristilo izvore katoličke crkve za svoj prevod Novi svet"

Westcott and Hort took two waste Catholic Sources (the Sinaiticus and the Vaticanus) to produce their waste version of the Bible, Nestle and the New World Translation of the Jehovah's Witnesses, written by Senior Jesuits Jose Maria Bover and A. Merkz, followed Westcott and Hort.

Ovo je genijalno i kao izvor veoma prihvatljivo, ali u zabavištu. Veze ovo nema s vezom i prevodom Novi svet. Odbor za prevođenje jeste koristio tekst Vestkota i Horta, ali nisu Vestkot i Hort pisali prevod Novi svet, a tek ova druga dvojica nemaju veze s vezom.

Probaj za promenu u svom tvom radu generalno da koristiš malo ozbiljnije izvore jer je ovo stvarno neozbiljno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dao sam ti emisiju u kojoj su dokazi da jeste. Pa nisu oni nikakvi suparinici. Pa Vatikan i osnovi neke koji će da udaraju po njemu. Dakle nemaš dokaza za svoju tvrdnju.

Vatikan pravi sebi neprijatelje?
Ovo je smesno, a drugo je sto su ti tvrdnje bez dokaza.
A ti zaista ne znas nista o Jehovinim Svedocima pa mozes da iznosis ovakve tvrdnje.
---------------------------------------------------------------------------------

Joj Laodikeja, katolicka crkva nema nikakve veze sa New World Translation, istina je jedino da su Westkot i Hort prikriveni satanisti, a njihovo izdanje grckog teksta je izaslo davno pre nego sto je NW i nacinjen, pre toga su se stampali drugi prevodi i radile revizije na osnovu tog teksta. Taj tekst je katolicka crkva propustila zbog kontra reformacije, jer im on odgovara u odredjenim slucajevima da bi pobijali protestante, to je cela prica. Sa svedocima nema nikakve veze...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zao mi je sto uvek isticemo svoje misljenje na sve dokaze koji se priloze..
Tu nem nikakvih rezultata.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Za nekoga jesu za nekoga nisu..

Pa jesu za onoga ko ne poznaje materiju, da njima kazes da Svedoci jedu malu decu oni bi i to poverovali.. Ne vredi govoriti, postavljajte sta hocete, time ne postizete nista, pogotovo ne kod Svedoka, oni se tome smeju, ide im u prilog...

Nadam se da cemo uozbiljiti temu?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Postoje dokazi, ali je pitanje da li oni odgovaraju nasim idejama koje nismo spremni da se odreknemo.

Ja licno taj problem nemam..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Postoje dokazi, ali je pitanje da li oni odgovaraju nasim idejama koje nismo spremni da se odreknemo.

Ja licno taj problem nemam..

Na zalost imas sa fikcijom tkz. Nazarenske ranohriscanske crkve i nisi spreman toga da se odreknes ni po koju cenu.
O J.S. znam mnogo vise od tebe i veruj mi ovo sto postavljate je smesno.
To ce ti posvedociti i PoelBuster koji mnogo vise zna i strucnjak je za Svedoke..
Niste vi krivi, vec oni koji pisu ovakve gluposti a vi im verujete, a jos je gore kada vam to postane temelj za tvrdnju, kao tebi sa nazarenima...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja verujem u svaku rec iz pisma, i imam biblijsko ucenje, i to je najbitnije, a to je imala i prva crkva.

Sve merimo biblijom, jer je sve ostalo nesigurno.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Dao sam ti emisiju u kojoj su dokazi da jeste. Pa nisu oni nikakvi suparinici. Pa Vatikan i osnovi neke koji će da udaraju po njemu. Dakle nemaš dokaza za svoju tvrdnju.

Ovde treba da se daju pismeni dokazi ili pak neka slika o temi Isusovo telo nakon uskrsenja a ne linkovi ka drugim sajtovima.
Ako vec hoces da naucis nesto o JS pitaj mene,ili pak idi na sajt JS i tamo imas puno literature i filmova i slika i muzike i online pretrage po kljucnoj reci itd...i naravno prvo procitaj ovu temu od pocetka barem ono sto sam ja napisao od pocetka...
A sad pitanje za sve ,Kakovo telo ima isus Hrist danas?

Natrag