Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti sebe sam pokazuješ kao nepoznavaoca pisma, a mene si osudio da nekoga omalovažavam.
Ja samo ukazujem na tvoje propuste, jer mene bi bilo sramota da govorim ono što ti iznosiš postavljajući mnoštvo bespotrebnih pitanja.
Zahvaljujem...
Ja cu ostati pri biblijskom ucenju koje je u potpunosti zastupljeno u Adventizmu, a ti ostani u svom, nemam nista protiv tvoje slobodne volje..
Pozdrav!
Slazem se sa tobom.Kazi Piramidi i Apocketzu koji su temu o trojstvu prebacili u sve postojece teme na forumu, i napravili konfuziju da se ne zna o cemu se diskutuje na odredjenoj temi..
Vec je prilozeno i objasnjeno..
Zavisi u kom vremenu gledas.
U novozavetnom periodi Bog Otac je sudija pred kojim stoje nebeske knjige, u koje on upisuje imena spasenih u skladu sa verom ili odbacivanjem Isusa kao spasitelja.
Isus je prvosvestenik ili posrednik u nebeskoj Svetinji nad Svetinjama koji prilaze zasluge svoje prolivene krvi a krstu za coveka.
Duh Sveti je utesitelj koji se nalazi na zemlji.
Nakon okoncanja plana spasenja - odnosno Hristovogdolaska, Bog Otac, Isus i Sveti Duh ce biti na prestolu slave, i primati hvale spasenih.
Ti nista nisi objasnio ovim stavcima osim onoga sto treba da se odigra u buducnosti , sam si naveo 8 i 9 poglavlje pa citaj sta pise tamo da je On seo vec na prestolje pored Oca gledaj sta pise :hebrejima 8:1 i daljeIsus sada obavlja ulogu prvosvestenika u nebeskoj svetinji nad svetinjama - Jevrejima poslanica 8 i 9 poglavlje.
Nakon okoncanja ovog plana spasenja, odnosno nakon njegovog drugog dolaska, on ce sesti na prestolu slave i primati slave i hvale yajedno sa Ocem i Svetim Duhom.