I! Koji stih tu kaže da je ISUS taj BOG koji se utelovio? nigde nego izmišljaš. Gde tu piše da je Isus i Bog i čovek?
Neozbiljan si za diskusiju.
Izvini ali ja nemam nameru da gubim ovde vreme sa tobom koji jedno govoriš i onda izmišljaš da to negde i piše.
Evo neki biblijski stihovi koji kažu
"Isus je Bog"
Izaija 44 : 24Ovako govori Jahve, otkupitelj tvoj i tvorac tvoj od utrobe: "Ja sam Jahve koji sam sve stvorio, koji sam nebesa sam razapeo i učvrstio zemlju bez pomoći ičije.
Ivanova 1:3 ; Kološanima 1:16 - (Isus sve stvorio) 1.16 . Ta u njemu je sve stvoreno na nebesima i na zemlji, vidljivo i nevidljivo, bilo Prijestolja, bilo Gospodstva, bilo Vrhovništva, bilo
Vlasti - sve je po njemu i za njega stvoreno:
Zar ovi stihovi ne izjednačuju Isusa sa Bogom.
Ivan 5:17,18 - ". Moj otac je radio do sada, i ja sad radim" Stoga su Židovi tražili da ga ubiju, jer je ne samo kršijo subotu, ali je također rekao da je Bog Otac mu je, što sam sebe izjednačuje s Bogom.
Djela 20:28 - (Bog nas otkupi svojom vlastitom krvlju)
Otkrivenje 1:5,6 , Otkrivenje 5:8-9 - (Isusova krv nas otkupi)
Zar se i tu Isus neiznačuje sa Bogom?Isus je otkupiteljh.
Otkrivenje 01:08 - "Ja sam Alfa i Omega, početak i kraj," kaže Gospodin, "tko je, a tko je bio i tko će doći, Svemogući."
Zar tu isus nekaže jasan ,kaže jasam.
Otkrivenje 22:13 - "Ja sam Alfa i Omega, početak i kraj, Prvi i Posljednji." ... 22:16 - "Ja, Isus, poslah anđela svoga da posvjedoči ovo po crkvama. "
Zar ovo nisu citati čisti i svakom razumljivi daje Isus BOG.
Zašto je Isus ,Bog umro ? Za tebe za nas ,jer je Božja ljubav neograničena .
Još jedan stih koji pokazuje neograničenu ljubav prema čovjeku.
Ivan 15:13 - "Veće ljubavi nitko nema od ove, nego položiti život za svoje prijatelje."
Rimljanima 5,8 - "Ali Bog pokazuje Svoju vlastitu ljubav prema nama, u tome dok smo još bili grešnici, Krist je umro za nas."
Evo jedne slike Božje ,slika ljubavi, dali može itko osim Boga dati toliku ljubav za čovjeka, da sam sebe žrtvuje .
HVALA GOSPODINU KRISTU BOGU NAŠEM.
AMEN