- Učlanjen(a)
- 15.11.2009
- Poruka
- 1
Govori o poslanju Duha Svetog na Apostole, sto se desilo vec. Zato im je i rekao pre Uzasasca k Ocu - idite u Jerusalem i cekajte obecanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Govori o poslanju Duha Svetog na Apostole, sto se desilo vec. Zato im je i rekao pre Uzasasca k Ocu - idite u Jerusalem i cekajte obecanje.
evo quote za tebe, samo jevno općenito pitanje. Ti si čitala Kuran¨pa da vas sada sviju pitam još jedanputa, dali se mora diskutirati o profanim Stvarima na tako prizeman način, a da ipak ne dođe do .... we sad You Quote to Mi Suza ane Yours once again, simple.by#31Zanimljivo
Evo opet od mene nešto. Zašto svaki čovjek ne bi imao pravo da služi boga Kako god ne bi bio nezadovoljan njime, jer Sveta ruječ kaže - Laže svak koji nema Grijeh.evo quote za tebe, samo jevno općenito pitanje. Ti si čitala Kuran¨pa da vas sada sviju pitam još jedanputa, dali se mora diskutirati o profanim Stvarima na tako prizeman način, a da ipak ne dođe do .... we sad You Quote to Mi Suza ane Yours once again, simple.by#31
Zar ne vidite naše ograničenosti. Ja vam samo želim da uistinu nađete jedan drugo. A Kuran i Biblija su vam date pa zar samo da budu poprište. Pa onda svi snosimo odgovornost za sva zla što je upravo takav pristup i način i bio generator da bi se ono množilo i akumuliralo. Smiri te se i samo polako
Kao i sve religije pored temeljne Knjige koja izrazava punocu vjerovanja, pojavljuje se cijeli niz pisaca, filozofa, politicara, teoreticara... koji pisu, diskutuju, upucuju.... a vidimo sasvim jasno da taj put vodi u propast.Poenta je da i Islam isto ima mnogobrojne nauke kao i ovi sto se nazivaju hriscanima.