E moj Hari
Mi Srbi iz Srbije imamo vise turske krvi ,nego vi Bosnjaci.
Mi vise razmisljamo i zivimo kao Turci nego vi Bosnjaci.
Cak smo i vise braca sa Turcima nego vi Bosnjaci.
A medju bracom je nazalost i najvise mrznji i zlocinstva.
Uostalom ,sta kazu DNK analize Srba i Turaka?
Ali mi Srbi smo se i najvise klali medju sobom,zato nas i nema...
Svi mi ljudi pravimo greske i nema nikoga nevinog.
Vreme ja da priznamo svoje greske i da im kazemo STOP!
Da budemo prava braca i sestre.
Da cak i ne pomislimo nista ruzno jedni drugima,a kamoli da to uradimo.
Po tome se poznaje prava religija,prava vera,po pravoj ljubavi,po pravoj braci i sestrama,duhovnoj.
Genocid nisam nigde spominjao,ali ako cemo o genocidu,eto cak i na zapadu optuzuju Tursku za genocid nad najmanje milion Jermena.
genocid je kad neki narod unistis,i musko i zensko i starce i decu u utrobi majcinoj,a najgore kad se to radi klanjem i pod mukama.
Tako su Turci nabijali Srbe na kolac,odsecali glave (cele-kula u Nisu),zene silovali ,drzali po haremima,svaka nevina je isla prvo pod Turcina,a onda pod Srbina...tolko o 500 godina ropstva pod Turcima od kosovske bitke.
O Srebrenici kad je pomenu,Srbi nisu napravili genocid.Na video snimcima se vidi smestaj zena i dece u autobuse put BH federacije,stigli zive i zdravi.To nije bio slucaj sa zenama i decom srpske nacionalnosti nekoliko meseci pre Srebrenice,u Bratuncu i komsiluku.Srpske zene i deca su svirepo ubijani,klani ko pilici,zene silovane.
A gde su Srbi u Hrvatskoj ?,gde su Srbi u BH federaciji?,gde su Srbi u Sloveniji,Makedoniji,na Kosovu???
Izvrsen je i izvrsava se Genocid nad Srbima po svim bivsim republikama Jugoslavije i to uz dopustanje Nato pakta.
U svakom slucaju Jehovini svedoci nisu ucestvovali ni u genocidu niti i u jednom od ovih zlocina.JS se ogradjuju od svih fundamentolaca,bilo hriscanskih pravoslavaca,katolika ili drugih hrisacanskih ogranaka kao i islamskih fundamentolaca.
Sto se tice rata JS su javno napisali u casopisu,mislim da je to bio neki od casopisa "probudi se" da je rat na prostoru bivse SFRJugoslavije zapoceo Nasilnim otcepljenje Slovenije i Hrvatske.Za pametne sasvim dovoljno.
O "dobroti islama i muslimana" najbolje govore mnoga braca i sestre JS sa muslimanskim imenima,bez dlake na jeziku.
naprimer o ustolicenju Muhameda,pa o islamskom idolopoklonickom sujeverju obilaska oko "Cabe" itd,itd...
Bez dlake na jeziku,iz dobre namere,bez ikakvog foliranja,
pozdrav iz Beograda
Ris