Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
ok nema svadje, ja sam vas sve prihvatio onakvi kakvi jeste, samo sam trazio od vas isto a to sam dobio samo od Laodikeja a vi ste me kritikovali, ja vas sve gledam da smo na istoj strani na strani boga i dobrote samo sto su nam putevi drugaciji, u odbrani sebe umem ja da preteram i smatram da sam preterao sa nekim postovima, ja to vidim sam ne treba niko da mi kaze ali i ti si isto preterao u nekim tvojim, ali nema veze sta je bilo bilo je

OK brate,potpuno se slazem s tobom.

Pozdrav od Gere.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Zdravo svima
Ono sto je zanimljivo jeste i to da su "muslimani" na neki nacin mnogo blizi Bogu,mislim po Ismailu koji je bio Avramov sin. Mi nismo fizicki Avramovi potomci ,ali smo zato po Adamu i Evi svi braca i sestre.
Bog zeli da sva njegova deca (MI) budemo u Jedinstvu,a ne u zavadi i ratovima.
Ljubav ce na kraju pobediti,ali do tada bice jos mnogo,mnogo trzavica,sve dok se ne ukinu religije koje su razjedinile ljude i narode.
Danas takva prava ljubav koja ujedinjuje i koja je od srca ,a ne iz straha...takva ljubav se moze naci samo kod Jehovinih svedoka.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Zdravo svima
Ono sto je zanimljivo jeste i to da su "muslimani" na neki nacin mnogo blizi Bogu,mislim po Ismailu koji je bio Avramov sin. Mi nismo fizicki Avramovi potomci ,ali smo zato po Adamu i Evi svi braca i sestre.
Bog zeli da sva njegova deca (MI) budemo u Jedinstvu,a ne u zavadi i ratovima.
Ljubav ce na kraju pobediti,ali do tada bice jos mnogo,mnogo trzavica,sve dok se ne ukinu religije koje su razjedinile ljude i narode.
Danas takva prava ljubav koja ujedinjuje i koja je od srca ,a ne iz straha...takva ljubav se moze naci samo kod Jehovinih svedoka.

Svako ujedinjenje religija vodi k hamargedonu, vavilonu,sami ucite izadji iz nje narode moj!!!a sad mi tu prodajes golubove umesto kokoske!!!

Jedno je Ismail,a drugo Musliman!!!Avraam nikad nije rekao Ismailu da obozava alaha!!!ako si citao bibliju vrlo dobro znas da je to (JHVH)

Zao mi je sto nisi citao moje prethodne postove,ali kako vidim poceo si da podrzavas sotoniste? vas novi svecki poredak ce uspeti to mora da se svrsi po pisanju,otkrivenju.ali to ce vam biti poslednje s vasim andjelom svetla,(svetonosa)

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Svako ujedinjenje religija vodi k hamargedonu, vavilonu,sami ucite izadji iz nje narode moj!!!a sad mi tu prodajes golubove umesto kokoske!!!

Jedno je Ismail,a drugo Musliman!!!Avraam nikad nije rekao Ismailu da obozava alaha!!!ako si citao bibliju vrlo dobro znas da je to (JHVH)

Zao mi je sto nisi citao moje prethodne postove,ali kako vidim poceo si da podrzavas sotoniste? vas novi svecki poredak ce uspeti to mora da se svrsi po pisanju,otkrivenju.ali to ce vam biti poslednje s vasim andjelom svetla,(svetonosa)

Pozdrav od Gere.

ne trebaju religije da se ujedinjuju, tu pravis gresku, neka veruju oni u ono sto veruju mi u ono sto mi verujemo ali da ne gledamo jedni druge kako se gledamo danas, ja to pokusavam da obajsnim ljudima ali oni vide nesto drugo pa me napadaju, ali moja jedina poruka je da neke stvari ostave jel se njih ne tice, a to je ko je u pravu ko je istina i to, to je jedan veliki greh kad neko tvrdi da je samo nesto istina i nikako drugacije nije i samim tim sudi drugima taj greh se zove GORDOST, najbolje im je da nemaju misljenje da gledaju druge religije neutralno i da ostave sud onome ko treba da sudi, ja nikad za sebe nisam rekao da sam upravu ali sam rekao da su svi drugi upravu, za mene je upravu svako ko propoveda mir, ljubav, put ka boljem coveku i istinsku ljubav prema bogu, ne bitno mi je da li je musliman ili neka druga religija, kad budemo kleknuli da trazimo oprostaj pred bogom, nece biti e ti si musliman jbg nisi imao srece da se rodis u delu sveta gde je hriscansto ides u pakao, a ti si hriscanin ti mozes u raj ili obrnuto

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Nisam protiv da ljudi budu u miru!ali kad se god svet objedinjavao uvek su isli protiv Boga,Danijel,jovanovo otkrivenje najbolje govori o tome.Gordost je kad uzmes mac i podjes u osvajanje drugih,ljudi,naroda,da iz njih napravis roba ja se brate, ne gordim se samo zato sto mnogo citam i vidim istuinu na svoj nacin kao i ti na svoj.Seti se osmanske imperije ljudi su primali islam pod mac.
Ima i dobrih muslimana ne sporim to,ali ipak je musliman,koji ceka svoj dzihad u svoje vreme.ali to otom potom kad za to dodje vreme.

Zar muslimani nisu gordi kad vicu na ceo svet da smo mi hriscani "NEVERNI"????

Pozdrav brate od Gere.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Nisam protiv da ljudi budu u miru!ali kad se god svet objedinjavao uvek su isli protiv Boga,Danijel,jovanovo otkrivenje najbolje govori o tome.Gordost je kad uzmes mac i podjes u osvajanje drugih,ljudi,naroda,da iz njih napravis roba ja se brate, ne gordim se samo zato sto mnogo citam i vidim istuinu na svoj nacin kao i ti na svoj.Seti se osmanske imperije ljudi su primali islam pod mac.
Ima i dobrih muslimana ne sporim to,ali ipak je musliman,koji ceka svoj dzihad u svoje vreme.ali to otom potom kad za to dodje vreme.

Zar muslimani nisu gordi kad vicu na ceo svet da smo mi hriscani "NEVERNI"????

Pozdrav brate od Gere.
mene nazivaju nevernikom i hriscani i muslimani zajedno hahahahaha da se razumemo nazalost NAZALOST nikad ljudi nece ziveti u miru i nikad nece biti jedinstveni, to se nikad nije desilo niti ce se ikad desiti, gordost nije samo jedna stvar to je mnogo stvari i najveci covekov neprijatelj, zbog gordosti i bluda su i proterani iz raja, ja pricam i muslimanma i drugima da se manu corava posla sa tim ko je upravu i ko je istina i neka gledaju svoja posla, a sto se tice turaka ne mozes tako da gledas, gledas samo jednu stranu a ne vidis kad su hriscani nasilno pokrstavali indijance i latino ameriku i afriku, nista oni nisu gori od nas, sto se tice kako nas muslimani nazivaju, pa jesu gordi ali i hriscani isto tako nazivaju muslimane, i ja sam gord zajedno sa vama ali se barem trudim koliko mogu da budem sto manje i da razumem druge ljude i druga razmisljanja i jedno je sigurno sto sam razumeo a to je da nisam ja ovde da pricam nekom ko je upravu a ko nije i sta je istina a sta nije i da ja sudim sto se tice boga, ima ko ce suditi svima nama

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
U skladu sa najnovijim dogadjajima ,paljenjem "hriscanskih" ambasada od strane muslimana,ponovo se dovodi u pitanje miroljubivost islama i muslimana.
Ovim dogadjajima,ubiti i paliti zbog filma,islam se ponovo razotkriva kao agresivna religija.Niko od islamskih imama se nije izvinuo hriscanima za "danak u krvi",narocito nama u Srbiji od kojih su se deca najvise otimala,a potom obucavala kod sultana i slala natrag da prave grozne zulume svojim majkama i maticnoj zemlji.
Naravno ovi takozvani hriscani nece im ostati nista duzni,tako da ce se ovaj krug samo siriti,dok ne uvuce i ostale religije pre svega judaizam,a kasnije budizam i sve ostale...
Ispoljavanje ovolike ogromne mrznje zbog obicnog anonimnog filma jeste ispoljavanje sile koja se ne sme ignorisati.
Posle ovoga nikada vise nece biti isto.
Danasnje religije "Vavilon Veliki" idu svome kraju,unistenju od strane politicara koji ce ih zrtvovati ,voleli oni to ili ne.

Gerice
Ljudi ce sigurno biti ujedinjeni u jednoj pravoj religiji,u kojoj ce biti miroljubivi,krotki i ponizni.
U tom smisli Jehova i govori ljudima da izadju iz Vavilona velikog .Naravno to ne znaci da ce nakon toga biti dezorganizovani,naprotiv bice organizovani i ujedinjeni u njegovoj religiji miroljubivih,krotkih i poniznih.Takva religija vec postoji.To su Jehovini svedoci,ljudi iz svih naroda i drzava sto postoje na celome svetu,ujedinjeni u obozavanju Jehove Boga.
Sto se tice mog pominjanja Ismaila,to sam napisao u smislu da su muslimani tog podneblja u visem krvnom srodstvu sa Avramom nego mi.Muhamed je barem oni tako kazu,potomak Ismaila,dok mi nismo ni Isakovi ni Ismailovi potomci.
Pravi hriscani treba da budu miroljubivi,krotki i ponizni,da ne uzvracaju zlo za zlo,po tome ce se i prepoznati od onih koji ce naplatiti zlim za zlo koje su doziveli....
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
U skladu sa najnovijim dogadjajima ,paljenjem "hriscanskih" ambasada od strane muslimana,ponovo se dovodi u pitanje miroljubivost islama i muslimana.
Ovim dogadjajima,ubiti i paliti zbog filma,islam se ponovo razotkriva kao agresivna religija.Niko od islamskih imama se nije izvinuo hriscanima za "danak u krvi",narocito nama u Srbiji od kojih su se deca najvise otimala,a potom obucavala kod sultana i slala natrag da prave grozne zulume svojim majkama i maticnoj zemlji.
Naravno ovi takozvani hriscani nece im ostati nista duzni,tako da ce se ovaj krug samo siriti,dok ne uvuce i ostale religije pre svega judaizam,a kasnije budizam i sve ostale...
Ispoljavanje ovolike ogromne mrznje zbog obicnog anonimnog filma jeste ispoljavanje sile koja se ne sme ignorisati.
Posle ovoga nikada vise nece biti isto.
Danasnje religije "Vavilon Veliki" idu svome kraju,unistenju od strane politicara koji ce ih zrtvovati ,voleli oni to ili ne.

Gerice
Ljudi ce sigurno biti ujedinjeni u jednoj pravoj religiji,u kojoj ce biti miroljubivi,krotki i ponizni.
U tom smisli Jehova i govori ljudima da izadju iz Vavilona velikog .Naravno to ne znaci da ce nakon toga biti dezorganizovani,naprotiv bice organizovani i ujedinjeni u njegovoj religiji miroljubivih,krotkih i poniznih.Takva religija vec postoji.To su Jehovini svedoci,ljudi iz svih naroda i drzava sto postoje na celome svetu,ujedinjeni u obozavanju Jehove Boga.Da takva religija vec postoji tu si u pravu naziva se (Ekumenizam)
Sto se tice mog pominjanja Ismaila,to sam napisao u smislu da su muslimani tog podneblja u visem krvnom srodstvu sa Avramom nego mi.Muhamed je barem oni tako kazu,potomak Ismaila,dok mi nismo ni Isakovi ni Ismailovi potomci.
Pravi hriscani treba da budu miroljubivi,krotki i ponizni,da ne uzvracaju zlo za zlo,po tome ce se i prepoznati od onih koji ce naplatiti zlim za zlo koje su doziveli....
Pozdrav

Nismo mi ni Ismailovi ni Muhamedovi vec smo potomci "ISAVA"ako nisi znao!

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
13.09.2012
Poruka
76
Radi se o poznatom historijskom događaju kada su Bizantinci doživjeli poraz od strane Perzije 614. godine po Isau, a.s.. Muslimani su bili ožalošćeni zbog toga, a mušrici su se radovali tako da su govorili: "Bizantinci tvrde da su oni sljedbenici objavljene Knjige, pa su ih medžusije (obožavaoci vatre) porazili. Vi tvrdite da ćete nas pobijediti Knjigom koja vam se objavljuje, ali ćemo mi vas poraziti kao što su i Perzijanci porazili Bizantince." Nakon toga su objavljeni ovi ajeti u kojima Allah nagovještava pobjedu koja će se dogoditi za nekoliko godina (fi bid'i sinin). Riječ "bid'un" u arapskom jeziku označava broj između "tri" i "devet". Pojedini mušrici su se kladili sa Ebu Bekrom oko toga da li će se ostvariti ovaj nagovještaj...
Uzvišeni Allah ispunio Svoje obećanje 624. godine što se poklapa sa 2.

Браћо и сестре!
Видећете грубу муслиманску превару, која је проглашена чудо у Кур'ану.
Подвучен црвено рекавши да је у 614 година после Христа, Византијско царство / цар Ираклије / поражена је од Персије.
/ / /
Сада видим са писањем плава. Она каже да је Аллах каже да Византија ће победити између три и девет година.
Приметите рок ​​- девет година. Дакле, Византија ће поново освојити као Алаха између 617г. / Три године / 623, и д / Девет година / после Христа.
Али Аллах је лагао муслиманске вернике, ЗАТО Византија победила десет година после Христа / 624 г.после Христа/!
Белешци писаној у зеленом!
То показује да је Бог лажов, а Кур'ан је откровење од преваре.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Напомена написан у љубичасто!
Види да Посланик Мухамед је прво инспирисан први халив Ислам Абу Бакр /Ebu Bekrom/да сатанизам /kladili (kocka)/.

СУРА 5, аяти 90 и 91
90. O vjernici, vino i kocka i kumiri i strjelice za gatanje su odvratne stvari, šejtanovo djelo; zato se toga klonite da biste postigli što želite.
91. Šejtan želi da pomoću vina i kocke unese među vas neprijateljstvo i mržnju i da vas od sjećanja na Allaha i od obavljanja molitve odvrati. Pa hoćete li se okaniti?

Natrag