U skladu sa najnovijim dogadjajima ,paljenjem "hriscanskih" ambasada od strane muslimana,ponovo se dovodi u pitanje miroljubivost islama i muslimana.
Ovim dogadjajima,ubiti i paliti zbog filma,islam se ponovo razotkriva kao agresivna religija.Niko od islamskih imama se nije izvinuo hriscanima za "danak u krvi",narocito nama u Srbiji od kojih su se deca najvise otimala,a potom obucavala kod sultana i slala natrag da prave grozne zulume svojim majkama i maticnoj zemlji.
Naravno ovi takozvani hriscani nece im ostati nista duzni,tako da ce se ovaj krug samo siriti,dok ne uvuce i ostale religije pre svega judaizam,a kasnije budizam i sve ostale...
Ispoljavanje ovolike ogromne mrznje zbog obicnog anonimnog filma jeste ispoljavanje sile koja se ne sme ignorisati.
Posle ovoga nikada vise nece biti isto.
Danasnje religije "Vavilon Veliki" idu svome kraju,unistenju od strane politicara koji ce ih zrtvovati ,voleli oni to ili ne.
Gerice
Ljudi ce sigurno biti ujedinjeni u jednoj pravoj religiji,u kojoj ce biti miroljubivi,krotki i ponizni.
U tom smisli Jehova i govori ljudima da izadju iz Vavilona velikog .Naravno to ne znaci da ce nakon toga biti dezorganizovani,naprotiv bice organizovani i ujedinjeni u njegovoj religiji miroljubivih,krotkih i poniznih.Takva religija vec postoji.To su Jehovini svedoci,ljudi iz svih naroda i drzava sto postoje na celome svetu,ujedinjeni u obozavanju Jehove Boga.
Sto se tice mog pominjanja Ismaila,to sam napisao u smislu da su muslimani tog podneblja u visem krvnom srodstvu sa Avramom nego mi.Muhamed je barem oni tako kazu,potomak Ismaila,dok mi nismo ni Isakovi ni Ismailovi potomci.
Pravi hriscani treba da budu miroljubivi,krotki i ponizni,da ne uzvracaju zlo za zlo,po tome ce se i prepoznati od onih koji ce naplatiti zlim za zlo koje su doziveli....
Pozdrav