Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Nije isto kupiti nastavak na nekom forumu od tamo nekog nika ili kupiti od coveka koji ima svoj net tv i sve to videti preko teamvivera ili skajpa a ako se prevari covek koji ima svoj net tv npr. ne placa mu se,on lako prijavi da mu je ukraden nastavak(skeniran iskopan...) i taj nastavak se ukine a da mu se drugi.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
net tv? sta je to? sjecam se da sam kljuceve validne pronalazio u americkim drimboxevima....ali sta ce to kad sjecne 5 puta u minut kad ga dvojica koriste odjednom....tako da jih uopste nisam pohranio....
Mozes li nam reci, kako si to pronalazio validne net kljuceve na americkim dreamboxovima ?

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Hehehehe taj box ili nesto slicno je taut objavio jednom davno ali tako vise ne moze ja mislim.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Mozes li nam reci, kako si to pronalazio validne net kljuceve na americkim dreamboxovima ?
hih...pa postoji legalna net tv aplikacija za enigmu....lepo se tamo vidi to....a neki su postavljeni i kao m3u lista....ja sam vec sve zivo pronalazio samo beinove nikako da nadjem dobre....:beee:

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
To se obicno otkrije kada vise ne radi a do tad se krije.Nego jel postoji jos onaj ipd1.

Natrag