- Učlanjen(a)
- 12.01.2011
- Poruka
- 1.514
Postoji IPD1 juce otvorili za tebe sacekali su te da se oporavis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
IPD2 sad se zove ako se ne varam al to je nesto privremenaPostoji IPD1 juce otvorili za tebe sacekali su te da se oporavis
ne slazem se sa tvojim stavom na pamet.....to sto sam ja otkrio radilo je....ali vec sam spomenuo....nisam imao koristi od tog kljuca...vec smo rekli ranije zasto tako.....To se obicno otkrije kada vise ne radi a do tad se krije.
Slike sam ti ja obrisao..zasto..Danas u temi Radio i tv streamovi ti si postavio tri slike i napisao kako si i ti uspio da nadjes neke slicice a nigde nisi postavio stream vezan za te slike...a da si to uradio ja ti nebi to sigurno obrisao.Samo ime "Radio i tv streamovi" govori da je to mjesto gde se postavljaju tv kanali i streamovi a moze i poneka slika uz stream..tako da si ti izabrao pogresnu temu da ubacis samo sliku..Mozes slobodno da prelistas unazad neznam koliko stranica i sigurno neces naci nigde sliku a da nije uz nju postavljen i stream..e sad mozda u temi gde su komentari ima ali o tom drugi put..A što se slika tiče nečije mogu bite dok nečije nemogu,svaka vam čast!
Dugujem ti izvinjenje.... ko je pratio zna o čemu je riječ.Postoji IPD1 juce otvorili za tebe sacekali su te da se oporavis